Devere Group urip app dagang cryptocurrency

Nigel Green, CEO saka Devere Group, salah siji organisasi layanan financial sawijining paling gedhé ing donya, prediksi dikarepake kanggo cryptocurrencies bakal "langit roket" ing sabanjure 12 sasi, Bitcoin bisa gain dening 50 kanggo 60 saben sen, ngandika dina, minangka tenan resmi urip Devere Crypto, app cryptocurrency pionir.

Kasedhiya kanggo Apple lan Android, iku ngidini kedhaftar kanggo nyimpen, transfer lan exchange Bitcoin. More cryptocurrencies bakal ditambahake ing minggu teka minangka Departemen Research Crypto Devere, mbukak dening sawetara ahli blockchain anjog ing donya, nganalisa nilai gawan sing.

"Dikarepake kanggo cryptocurrencies disetel kanggo roket langit ing 2018 minangka luwih ngerti bab mau lan digunakake, lan minangka kapentingan negara-negara lan bisnis, lan angger-angger liyane, nduduhake carane pasar maturing lan tau dadi-liyane ide. "

"Minangka ing kabeh pasar, volatility samesthine iki nggawe, lan bakal terus kanggo nggawe, kesempatan tuku penting. "

CEO Devere ateges: "Devere Crypto dirancang kanggo ketemu perlu akeh lan pengin nyimpen lan nransfer duit digital ing umur digital. We nyana 50,000 downloads taun.


Pengarang: Sara Bauer