exchange Cryptocurrency BitGrail mbewarakke insolvency sawise hack

BitGrail exchange cryptocurrency wis announced padha wis disusupi lan froze sacara.

Padha resmi announced insolvency ing 8 Februari, 2018.

BitGrail kabaripun ilang 17,000,000 XRB ing 'mundhut transfer ora sah’ aka hack.


penting Kabar
Bitgrail S.r.l informs kedhaftar sing transaksi ora sah wis metu saka kir internal pase saka operasi total sing mimpin kanggo shortfall saka n. 17 Mln Nano c.a. bagéan saka portofolio ngatur dening Bitgrail S.r.l.

Kanggo kegiatan fraudulent kasebut ing dhuwur, complaint complaint biasa dina iki diajokaké karo panguwasa polisi wewenang lan panyelidhikan polisi sing ditindakake.

Wigati dimangerteni menawa duit liyane setor wis ora kena pengaruh dening sacara ora sah.

Kanggo nindakake kir luwih ing apa kedaden, minangka langkah ngati-ati lan kanggo nglindhungi kedhaftar, kabeh functionalities saka situs, kalebu sacara lan celengan, bakal dilereni soko tugas sementara.

We ngluwihi ngapuro sincerest kita kanggo kita pelanggan lan kanggo kabeh sing melu transfer ilegal saka Nano ing platform kita.

Rilis penet luwih bakal tindakake sakcepete.

Thanks kanggo manungsa waé,.

bitgrail.com


Pengarang: Richard Abermann


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *