Crypto app dagang Robinhood urip ing Colorado

Malang competitive kanggo ijol-ijolan cryptocurrency wis maju ing Amerika Serikat. exchange wiwitan Robinhood mung announced ing Twitter expansion menyang Colorado. Platform dagang wis di dudohake dagang commision-free for Wikipedia ing Colorado.

Saliyane cryptocurrencies, ing Palo Alto, platform dagang basis Calif. uga ndhukung saham, ETFs lan opsi.

Colorado, kang dikenal kanggo sawijining pucuk Rocky Mountain lan aturan blockchain-loropaken, nggabung sakepel negara sing ngluwihi kanggo California, Massachusetts, Missouri lan Montana, kabeh kang Robinhood ditambahaké ing awal April minangka bagéan saka rollout negara-by-negara sing obah bebarengan.

 

 

3 comments

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.

  2. Good website! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *