Coinsource wis nggelar Bitcoin ATMs

Coinsource wis nggelar Bitcoin ATMs ing ibukutha US.

dikarepake Public kanggo ATMs Bitcoin terus kanggo tuwuh ing U.S. Nanggepi, lan sawise Q1 kabaripun sukses, Coinsource, siji sing paling gedhé jaringan Bitcoin ATM, saiki nggelar rong puluh mesin ing Washington, D.C. area metropolitan.

Akibaté, total 182 mesin Coinsource bakal operasi ing 18 negara.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *