Coincheck mbewarakke pembayaran maneh miwiti sabanjuré minggu

exchange cryptocurrency Japanese Coincheck ngumumake plans kanggo ngidini kedhaftar kanggo mbatalake uang lokal saka akun sing ana sabanjuré.

Rawuh sawise hack ing Jan. 26, kang nyebabake sing mati layanan kasar. Coincheck banjur disebut konferensi penet ing kang diwenehake sing 500 Ora ana yuta token (worth watara $533 yuta ing wektu) wis dijupuk saka dompet digital sawijining dening intruder.

Ing kabar dikirim dina, perusahaan ngandika (liwat terjemahan resmi):

“saiki, aset saka pelanggan’ yen Japanese sing ngatur aman ing institusi financial. Kita bakal nerusake sacara diwiwiti Februari 13, 2018.”

Pelanggan wis dana wis macet ing ijol-ijolan awit iku dikonfirmasi iku nandhang apa ana kamungkinan ing hack paling gedhe ing sajarah cryptocurrency.

watchdog financial Jepang, Agensi Financial Services (FSA), ngandika ing wektu sing, “Manajemen cecek risiko sistem wis dadi pakewuh ing Coincheck.”


Pengarang: Sara Bauer


 

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *