Coinbase plans kanggo mbukak kantor anyar ing Chicago

Coinbase wis dikembangaké plans kanggo miwiti sawijining kantor ing Chicago lan wis bubar nguripake luwih agresif ing ngembangaken bisnis lan operasi. The company is on a spree of acquisitions as well as hiring top talents from the financial and institutional space. Padha uga wus kanggo narik kawigaten klien liyane lembaga ing saiki.

Coinbase is a digital currency exchange wallet headquartered in San Francisco, californa. Iku platform ngendi dagang lan konsumen bisa transact karo macem-macem duit digital kaya Bitcoin, Litecoin, Etherum.

Supaya kanggo nggedhèkaké basa klien lembaga sawijining, Coinbase is planning to provide block trading facilities in a bid on Global Digital Asset Exchange [GDAX]. GDAX punika platform dagang profesional saka Coinbase. Block dagang fitur sing ngijini pedagang kanggo mesen dagang gedhe njaba supaya biasanipun ijol-ijolan kang. lembaga investor lan pedagang biasane ngadhepi wektu angel kanggo njupuk pesenan kaleksanan ing ijol-ijolan cryptocurrency normal. Pesenan akeh umume nimbulaké bandhulan rega utama ing pasar lan kanthi mangkono asring tetep kanggo perdagangan kurang.

Coinbase plans to offer the service of block trading through its GDAX, kang iku salah siji saka ndhuwur sepuluh ijol-ijolan cryptocurrency saka Globe karo volume dagang dina endi wae cedhak $315 yuta. Coinbase uga ngetokake layanan liyane disebut Coinbase Custodian kang bakal dadi fasilitas panyimpenan cryptocurrency kanggo klien lembaga sawijining. Ijol-ijolan iku padha karo sistem perbankan tradisional, nanging mung bakal ana kanggo klien gelem nyimpen minimal 10 yuta dolar worth saka cryptocurrencies.

2 comments

  1. I appreciate, cause I found exactly what I was looking for. You’ve ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

  2. I used to be recommended this blog by my cousin. I’m no longer positive whether or not this post is written via him as nobody else recognize such particular approximately my problem. You are wonderful! Thank you!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *