Coinbase nggabung Earn.com

exchange Cryptocurrency Coinbase wis announced disualekno saka Earn.com, kabaripun kanggo $ 120M.

Earn.com, siji saka startups industri mbiayai paling, lan biyèné dikenal minangka 21 Inc. mlayu operasi pertambangan Bitcoin, powered by teknologi saka Intel, lan mengko dibukak pangembang sawijining fokus “21 Bitcoin Komputer” ing 2015.

Tenan rebranded kanggo Earn.com Oktober pungkasan ing poros sing weruh miwiti jaringan sosial ngarahke ing incentivizing kedhaftar kanggo ngrampungake tugas ing ijol-ijolan kanggo ganjaran cryptocurrency.

Minggu iki Coinbase announced: “Entuk wis dibangun produk email mbayar sing biso dibantah salah siji wiwitan aplikasi blockchain praktis kanggo entuk doyo tarik migunani. Kita bakal tetep Entuk kang mlaku bisnis amarga iku nuduhake akèh janji lan potensial.”

 

siji komentar

  1. Merely wanna comment on few general things, The website design is perfect, the content is real fantastic.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *