Coinbase wiwit testing final saka Segwit

Coinbase wis announced ing Twitter sing testing Bitcoin SegWit ing fase final, lan bakal kasedhiya kanggo Bitcoin ngirim lan nampa ing “ing sawetara minggu.” Iki dirancang kanggo ngurangi biaya Bitcoin lan transfer kaping, lan luwih nyuda mbukak ing sawijining jaringan.

BTC: pasangan USD ing akun exchange GDAX Coinbase kanggo babagan 5% saka volume dagang dina Bitcoin kang, miturut CoinMarketCap. Sawise sampeyan nambah ing layanan broker BTC Coinbase liyane, pasangan itungan liyane lan transaksi liyane iku aman kanggo nganggep sing bagean owahan transaksi dina kelakon liwat Coinbase / GDAX.

Nalika kuwi pembangunan iki feasibly bisa duwe efek discernible ing kaping transaksi Bitcoin global lan Fees.


Pengarang: Sara Bauer


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *