dhingklik CFTC: kita kudu ngormati semangat generasi anyar kang kanggo duit digital

Sak Tuesdays pangrungon Kongres kang ono Bitcoin, Ketua Commodity FUTURES dagang Komisi iki langsung takon bab duit virtual.

Ngandika sumerep Bitcoin utamané minangka komoditas, toko long term regane, lan banjur ing kanggo langsung sebutno tembung “dienggo”. Wong mau banjur sing Bitcoin uga dipigunakaké minangka mata uang, a medium of exchange.

Panjenenganipun mratelakaken, “We utang menyang generasi anyar iki, kanggo ngormati sing semangat kanggo duit digital karo respon pemikir lan imbang, ora siji dismissive”

Dheweke uga kasebut ing teknologi ledger mbagekke blockchain lan, khusus sing wis sawetara saka sudhut aplikasi saka amal kanggo banking.


Pengarang: Sara Bauer


 

kiriman web:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *