exchange Crypto Canadian Coinsquare ngundakake $ 30m

exchange cryptocurrency Canadian Coinsquare wis wungu $30 yuta ing Financing usaha anyar.

announced dina, pendanaan iki dipimpin dening tenan layanan financial Canaccord Genuity lan “bakal digunakake kanggo bahan bakar rencana wutah global…”

Part of push sing bakal kalebu hiring minangka akeh minangka 100 karyawan liwat sasi teka, karo mripat kanggo duwe 200 karyawan digunakake kanggo ijol-ijolan dening waktu liya saka taun

“We lagi racing, nanging racing apa tengen. We lagi arep njupuk rute lawas-sekolah minangka IPO menyang Stock Exchange Toronto,” Cole Diamond, CEO Coinsquare, iki dipetik minangka ngandika.

Coinsquare ngandika plans expansion uga kalebu investasi ing pertambangan cryptocurrency, Bukak saka divisi Trading lan Arbitrage lan nggawe dana “fokus ing investasi tengen malang bondho digital” kang bakal disebut CoinCap Dana.


Pengarang: Sara Bauer


 

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *