Serangan bersenjata linakonan ing Kanada Crypto Exchange

Serangan bersenjata ing Kanada Crypto Exchange

ana, Januari 23, 2018, sak 11 iki, telung perampok bersenjata ngetik kantor Canadian Bitcoins ing Ottawa lan nyerang papat anggota saka bursa. Duwe disambungake lan anceman karo pistol, kriminal nuntut kanggo nransfer dana ijol-ijolan kanggo wong-wong mau. Pegawe kalima, sing tetep unnoticed, disebut polisi, lan perampok mlayu karo apa-apa.

Salah songko, penduduk 19-taun-lawas saka Ottawa, nahan. Panjenenganipun dipuntudhuh saka rampokan kanthi nggunakake Firearms lan penylametan forcible. Polisi Ottawa looking for loro peserta liyane ing angkara.

Canadian Crypto Exchange serangan bersenjata

Ing edition Kanada CBC News laporan sing nakal sought awis ing ijol-ijolan Crypto.

Iki ora serangan ing duwe Cryptocurrency. ing November, penduduk New Jersey, Louis Metz, nyerang pemilik Broadcast ing. Anceman bedhil, kang njupuk adoh tombol telpon lan pribadi mobile korban, kang digunakake kanggo ngakses wallet digital. Akibaté, kang nyolong sing $ 1.8 yuta itungan Crypto. nerak madep nganti 25 taun ing pakunjaran.


Pengarang: Sara Bauer


Apa Bitcoin Project US Intelligence ?

 

kiriman web: