Kanada blockchain ETF pisanan disetujoni dening aturan

Komisi Ontario Pasar wis disetujoni dana ijol-perdagangan blockchain pisanan Kanada (ETF), kang disetel kanggo miwiti ing Stock Exchange Toronto sabanjuré minggu.

Portfolios harvest, perusahaan manajemen investasi Canadian sawijining, diajukake ing dokumen pambuka kanggo sawijining blockchain Technologies ETF ing Januari, seeking kanggo nyedhiyani investor Canadian karo kesempatan kanggo tuku menyang sektor teknologi blockchain, miturut Globe lan Mail.

dana bakal nandur modal “ing securities usaha sing ngetokake sekuritas kapapar, langsung utawa ora langsung kanggo pangembangan lan implementasine saka blockchain lan teknologi ledger mbagekke,” a Portfolios statement Harvest ngandika. Perusahaan sedya kanggo ETF kanggo trek blockchain proyèk teknologi, kaca Harvest blockchain Technologies Index sawijining.

Miturut Globe lan Mail, loro perusahaan Kanada liyane, Trust First Portfolios Kanada lan mekar Dana Group Inc., sing uga seeking kanggo miwiti dana blockchain, lan diajukake prospectuses pisanan karo aturan minggu iki.


Pengarang: Sara Bauer


 

kiriman web: