project blockchain DFINITY Stiftung ngundakake $ 61M

A organisasi nirlaba kang kepengin kanggo berkembang internet liyane pegatan nggunakake blockchain wis wungu $61 yuta ing pendanaan saka U.S. sukan ibukutha tenan Andreessen Horowitz lan dana pager Polychain Capital, iku ngandika ana.

DFINITY Stiftung kepengin nggawe apa telpon lan "komputer internet,"Jaringan mbukak sing serves minangka komputer mainframe virtual gedhe ing dunia maya. Sing bakal ngidini versi pegatan saka akeh teknologi online kayata Uber, Dropbox, lan eBay, miturut statement perusahaan.

Ryan Zurrer, partner sukan saka Polychain Capital, disebut teknologi lan "banget milutaken inovasi" lan ngandika marang perusahaan kang iki "nglakoni penyebaran prajurit ibukutha paling gedhé-tau kita."

"Ing wayahe, kita lagi looking banget hard ing carane kanggo nggedhèkaké distribusi,"Ngendikane Presiden lan pangareping ilmuwan DFINITY kang Dominic Williams. "Kita wis tak dikarepake ing atusan yuta kepingin melok project."


Pengarang: Sara Bauer


 

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *