Blockchain Observatory lan Forum kanggo Nggawa EU kanggo "ngarep" saka blockchain Tech

EU Launches blockchain Observatory karo Ethereum pambuka

ConsenSys, salah siji saka startups paling penting ing ekosistem ethereum, bisa karo Komisi Eropah ing sawijining EU blockchain Observatory lan Forum, kang resmi dibukak ana.

Rong taun tenanan bakal dana nganti € 340 yuta ($425 yuta) ing proyèk blockchain. Komisi pisanan diumumake inisiatif spring pungkasan, kasebut kepinginan kanggo nggedhekake kawruh lembaga saka blockchain lan teknologi ledger mbagekke.

“Minangka aktor penting ing masyarakat blockchain, ConsenSys bakal nggawa prasetya kuwat kanggo blockchain pembangunan, expertise ngalangi lan sambungan karo ekosistem blockchain global, lan pendekatan wirausaha kanggo melu karo kepentingan lan ahli ing EU lan donya,” ing EC ngandika ana ing statement ngumumke kemitraan.

ConsenSys, a global “studio produksi sukan” sing develops lunak utamané kanggo blockchain ethereum, iki diadegaké déning Joseph Lubin, kang CoinDesk profiled kanggo sawijining Paling pengaruh blockchain 2017 seri.

fokus singular

Ing woro-woro Komisi khusus nandheske kepinginan kanggo mobilize blockchain kanggo entuk manfaat saka pasar Eropah single, lan nyatet sing adil utami Observatory lan Forum kanggo mbangun Wiki ana kanggo nggawe manawa padha bisa antara.

Komisioner kanggo Ekonomi Digital lan Masyarakat Mariya Gabriel komentar:

“Aku weruh blockchain minangka pangisi game lan aku pengin Eropah kanggo ing ngarep saka sawijining pembangunan. We kudu netepake hak mbisakake lingkungan - Digital Single Pasar blockchain supaya kabeh warga bisa entuk manfaat, tinimbang patchwork saka gagasan. EU blockchain Observatory lan Forum punika langkah penting ing arah.”

Valdis Dombrovskis, lan wakil presiden EC ngurusi stabilitas finansial, Layanan financial lan Capital Markets Union, antarane proyèk liya, sing sadurunge wis komentar ing kapentingan EU ing teknologi blockchain, ngandika Observatory uga bakal nuntun policymaking EU.

Dhumateng ing idea saka teknologi blockchain, matur “antarane akeh teknologi sing nyopir inovasi digital, blockchain wis potensial dadi saestu transformative kanggo layanan financial lan pasar.


Pengarang: Sara Bauer