Blockchain News Januari 7 2018

Blockchain News Januari 7, 2018

Mark Zuckerberg gumantung ing Wikipedia kanggo decentralize Facebook

Teknologi konco Bitcoin bisa nambah Facebook ing mangsa, Mark Zuckerberg wis ngandika.

Minangka bagéan saka prasetya kanggo ndandani situs liwat 2018, ngedegaken bilih piyambakipun bakal katon menyang nggunakake teknologi anyar kanggo mungkasi kang cukup supaya terpusat.

Salah teknologi sing wis Wikipedia, ngandika.

“A akèh kita tak menyang teknologi amarga kita pracaya iku bisa dadi kekuwatan decentralizing sing nempatno luwih ing tangan wong kang. (Papat tembung pisanan misi Facebook wis mesthi wis “menehi wong daya”.) Mbalik ing taun 1990-an lan 2000-an, paling wong teknologi pracaya bakal dadi kekuwatan decentralizing,” wong wrote ing kirim dawa.

“nanging dina iki…akeh wong saiki sing pracaya teknologi mung centralizes daya tinimbang decentralizes iku.”

“Ana penting counter-tren kanggo iki - kaya enkripsi lan cryptocurrency - sing njupuk daya saka sistem terpusat lan sijine maneh menyang tangan wong kang. Nanging wong-wong teka karo resiko kang harder kanggo ngontrol. Aku interested kanggo pindhah tuwa lan nyinaoni aspèk positif lan negatif teknologi iki, lan cara paling apik kanggo digunakake ing layanan kita,” wong wrote.


Bank of England ora plans kanggo miwiti cryptocurrency

Bank of England wis dropped plans kanggo miwiti itungan digital dhewe kupeng uneg-uneg bab impact ing sistem financial.

bank tengah U.K. kang marang FTAdviser sing wis “ora plans saiki” kanggo miwiti cryptocurrency dhewe, nanging bakal terus kanggo riset topik.

BoE dituduhake dropped ing plans liwat uneg-uneg sing umum bisa mungkasi nggunakake akun bank komersial lan nerusake kanggo sistem pembayaran digital BoE kanggo transaksi lan tuku barang. A pamindhahan massa menyang cryptocurrency BoE bisa mimpin kanggo bank-bank komersial mlaku metu saka awis ngutangi, nyebabake “kerusuhan” ing ekonomi, ngandika.


Leveraged Bitcoin ETF ngajokaken menyang detik

U.S. Managers dana planning kanggo mbangun "leveraged" lan "sing silih adu arep" dana sing bakal munggah – utawa tiba – kaping pindho minangka cepet kaya rega Bitcoin ing dina tartamtu.

Direxion Asset Management LLC plans kanggo dhaptar produk kuwi ing ijol-ijolan NYSE Arca Intercontinental Exchange Inc yen U.S. securities aturan menehi anthukan, miturut pakaryan babagan penyimpanan file dening exchange minggu iki.

Supaya adoh ing U.S. Securities and Exchange Commission wis nolak utawa sijine ing terus kabeh usulan-usulan.


Overstock ditampa US $ 100M saka George Soros kanggo dana proyèk blockchain lan liyane

Overstock.com mung tak cuwilan dibalèkaké saka owah-owahan saka siji saka jeneng paling gedhe ing finance, lan CEO Patrick Byrne says akeh iku bakal dana karya blockchain perusahaan.

Perusahaan dibeberke ing Komisi lan Sekuritas (SEC) key minggu iki sing nduwèni njamin wis duwe hak kanggo tuku $100 yuta worth saka Enggo bareng. Senajan pakaryan babagan penyimpanan file ora ngenali investor iki, Byrne marang CoinDesk iku Dana Quantum, ngatur dening billionaire George Soros.


Blockchain News Januari 7, 2018

kiriman web: