blockchain News 9 Januari 2018

blockchain News 9 Januari 2018

angger Cryptocurrency ngajokaken ing Vermont

A legislator negara ing Vermont wis ngajokaken Bill kanggo nggawe framework peraturan anyar kanggo nggunakake teknologi blockchain.

Saliyane mandating sawetara lapuran ing cryptocurrencies lan blockchain, iku notabene negesake carane negara bisa golongan perusahaan tartamtu minangka “perusahaan hukuman winates itungan digital,” utamané sing operate dhewe jaringan.

Sing perusahaan bakal, yen Bill wis disetujoni, dibutuhake kanggo mbayar “ing wangun digital itungan sawijining padha tax transaksi kanggo $ 0.01” kapan unit anyar cryptocurrency digawe, perdagangan utawa ditransfer.

“A perusahaan digital itungan hukuman winates punika exempt saka pajak digunakake ditrapake” maos Bill.

Bill anyar uga telpon kanggo “Fintech Summit,” kang bakal ngowahi bebarengan kepentingan negara lan industri kanggo ngrembug carane Vermont bisa ningkataké nggunakake tech kang luwih akeh. Negara bakal nglakoni $25,000 kanggo bantuan dana acara, ing ngandhapipun Agensi Perdagangan lan Development Community.


CEO JPMorgan Chase Jamie Dimon getun matur Bitcoin penipuan

Ketua JPMorgan Chase & CEO Jamie Dimon ngandika ana kang regrets komentar kepungkur ing kang disebut Bitcoin penipuan ing konferensi banking September.

Ing wektu, Dimon bilih piyambakipun badhe murub pedagang JPMorgan yen padha perdagangan ing Crypto-itungan.
"Ing chain pemblokiran iku nyata. Sampeyan bisa duwe Crypto yen lan dolar lan kuwi kaya sing…"Ngandika Dimon ing Interview eksklusif karo Business Fox.

Bitcoin kanggo kula tansah apa pemerintah badhe aran bab Bitcoin kaya nemu tenan amba, lan aku mung duwe beda saka wong liya. Aku ora kasengsem sing akeh ing subyek ing kabeh.


Federal Reserve Bank Presidhèn: Bitcoin ora pesaing biso dipercoyo kanggo US dollar

Bitcoin lan duit digital liyane ora makili ancaman pinunjul kanggo U.S. dollar, Presiden panganan Minneapolis Neel Kashkari ngandika.

“Aku ora weruh Bitcoin minangka pesaing biso dipercoyo kanggo dollar ing Amérika Sarékat, lan alesan punika alangi entri kanggo sampeyan nggawe duwit receh dhewe lan aku nggawe itungan virtual dhewe … iku nul,” ngandika sak umum katon ing Minnesota.

Kashkari ngakeni sing Bitcoin lan liyane cryptocurrencies uga ing peran sing luwih global ing mangsa, nanging ngandika kanggo saiki padha tetep tandha pitakonan.

“Supaya ana kabeh iki dhuwit recehan alt anyar kang digawe saben dina, lan nalika sampeyan bisa ngomong ana mung dadi akeh bitcoins sing arep ditambang, yen bakal risak karo kabeh iki dhuwit recehan alt liyane sing isih bisa duwe inflasi, amarga kowé ora ngerti kang gedhe-gedhe kanggo dipercaya,” ngandika. “Aku mung mikir iki nduweni cara dawa saka arep sadurunge kita ngerti carane iki gonjang-ganjing metu.


pasar berjangka Bitcoin mbukak kanggo investor Thailand kang

Phillip Securities Thailand wis diijini investor Thai kanggo speculate Bitcoin liwat layanan dagang asale global internasional, nalika aturan pasar Thailand kang ana ing kesepakatan bilih pamindhahan sah.

layanan kayata nawakake Bitcoin dagang berjangka ing Chicago Papan Pilihan Exchange (CBOE) lan Chicago Mercantile Exchange (CME).

Managing Director Low Waca Kiong ngandika sawetara investor Thai kasengsem ing Bitcoin lan bisa kanggo nampa risiko investasi gawan ing berjangka.

“Nggunakake Bitcoin minangka aset ndasari ing CBOE lan CME bakal mimpin kanggo acceptance luwih saka Bitcoin berjangka lagi duwe sistem pembayaran dipercaya lan diatur dening Securities and Exchange Commission US,” Pak Low ngandika ing release penet.

“wiwit iki [investasi] produk punika ing pengawasan saka awak peraturan standarisasi, titik badhan ing kasus iki ora bab penipuan utawa laundering dhuwit, nanging rodo carane produk iki wis risiko dhuwur,” ngandika ing statement.

Perdhana Mentri Prayut Chan-o-cha wis bubar dhawuh dhateng Mentri Keuangan kanggo ngajari wong bab risiko investasi Bitcoin.


Swiss urip blockchain tugas pasukan

Pamaréntah Swiss wis dibukak klompok anyar kanggo semen framework peraturan sawijining lingkungan startups blockchain lan ICOs.

Taskforce blockchain - lann mimpin dening Menteri Keuangan Ueli Mausrer lan Ekonomi lan Menteri Pendidikan Johann Schneider-Ammann - kalebu loro pejabat Federal lan lokal, uga anggota saka macem-macem startups blockchain lan wakil legal, miturut kasunyatan sheet.

Klompok bakal katon ing pedoman legal ICOs lan perusahaan blockchain lingkungan, nalika nggarap Sekretariat Negara Financial International Matters - awak Federal tanggung jawab kanggo nindakaken privasi pasar financial lan makili kapentingan financial pamaréntah kang antara.

Schneider-Ammann ngalembana Gawan perusahaan blockchain ing obrolan lingkungan framework legal.
Dheweke nambahake: “Blockchain dadi luwih penting minangka teknologi kanggo akeh industri, ora mung finance Crypto. Apa perlu punika angger-angger liberal, kang mbukak kesempatan kanggo posisi Swiss kang nalika ing wektu sing padha ngurangi risiko.”

patemon pisanan ing Taskforce blockchain kang bakal Jan. 12, 2018.


request narik pisanan kanggo Mast diajukake

A proposal long-ngadeg kanggo nggawa “pinter” kontrak pinter kanggo net utama Bitcoin kang wis mung dijupuk siji langkah nyedhaki implementasine.

Developers kirim request narik kanggo Merkelized Abstract Syntax Wit (Mast), menehi pisanan proposal kontrak pinter iki wis subyek saka panjalukan narik seeking integrasi menyang kode Bitcoin kang.

Iki kontrak pinter pribadi bakal ngidini kedhaftar kanggo netepake kriteria dhewe dening kang pembayaran bakal proses, Nerjemahake isoh kaping faktor dianggep dening program. Kontrak pinter banjur bakal nglakokaké ing dhewe.

Kombinasi Bips uga nyoba nyemplung uga bakal ngidini kanggo iki kontrak pinter kanggo disimpen ing proses kompak ing Bitcoin blockchain nyata, artine ora bakal njupuk munggah jumlah gedhe saka papan pemblokiran, utawa jumlah data sing bisa disimpen ing saben blok transaksi.

Yen gawe lan masyarakat Bitcoin jembare sarujuk saka owah-owahan ing, bisa ditambahake kanggo Wikipedia kanthi cara garpu alus.


blockchain News 9 Januari 2018


A sumber news.hodlhodl.com

kiriman web: