blockchain News 8 Januari 2018

blockchain News 8 Januari 2018

Ron Paul legalize Bitcoin

Mantan Congressman Republican Ron Paul ngandika iku kabeh kanggo Bitcoin minangka itungan alternatif, anggere kabeh bab kontrovèrsial, bondho virtual legal.

Tilas Republican Congressman saka Texas bubar ngilingake CNN yen ana wong ing Congress, panjenenganipun nepangaken aturan kanggo ngidini duit saingan amarga sengit sistem saiki.

"Aku abhor sistem sing kita kudu. The counterfeiters resmi ing cadangan Federal. Iku misstep amba lan masalah amba. Dadi wong kudu duwe hak kanggo milih,"Ngandika ing Newsmax Insider.

"Padha Originally nalika dhuwit miwiti. Banjur padha ngangkat emas lan perak. Lan pemerintah wis dijupuk saka lan dilecehke sing standar lan monopolized iku. Lan numpes ing negara iki,"Paulus ngandika.

"Aku pengin legalize kabeh sing opsi lan apa wong arep digunakake minangka dhuwit. Nanging ora penipuan. Sampeyan ora bisa laku penipuan,"Ing Texas Libertarian marang CNN kang Michael Smerconish.

Ron Paul punika dokter, penulis, lan mantan Congressman Republican. Paul uga loro-wektu calon presiden Republican, lan unggulake presiden saka Partai Libertarian ing 1988 U.S. Pemilu presiden.


ViaBTC nutup pasar sawijining kontrak mining

Chinese blumbang mining Bitcoin ViaBTC wis announced sing bakal nutup pasar sawijining kontrak mining minggu iki, pamindhahan sing isa di kupeng laporan anyar ban dening panguwasa ing negara.

Ing Jan. 8 statement, ViaBTC ngandika iku bakal mati pasar - liwat kang bisa tuku kontrak entitling menyang jumlah tartamtu saka daya hashing (lan payouts cryptocurrency digandhengake) - iku Jan. 10. alesan: perusahaan kepengin “ngontrol speculation lan nglindhungi kapentingan investor kita.”

“Mangga rampung kabeh dagang kontrak mining maya ASAP. Matur nuwun kabeh kanggo dhukungan,” ViaBTC ditambahaké.

ViaBTC pisanan dibukak layanan mining maya in November 2016.

penutupan kasus rawuh sasi sawise ViaBTC mati exchange cryptocurrency sawijining nanggepi crackdown dening panguwasa Cina ing ekosistem exchange negara kang, proses sing wiwit mung sawise awal 2016. Pejabat uga dipindhah kanggo nglarang nggunakake kurban duwit receh dhisikan (ICOs) ing September.

Nanging nalika ana ora pratondo langit sing loro acara sing gegandhengan, woro-woro paling anyar nderek lapuran anyar sing pejabat ing China sing seeking a mati bertahap saka operasi pertambangan Bitcoin domestik.

Miturut dokumen sumebar liwat akhir minggu lan lantaran kanggo Anjog Grup Internet risiko Financial Remediation, pengatur Cina, pejabat pengin ngekang support kanggo sapu ranjau lokal, nelpon kanggo ngukur watara daya lan tanah nggunakake. Siji dokumen dijaluk sing pejabat rencana kanggo proses kuwi dening 10th.

A wakil saka kantor Xinjiang agensi dikonfirmasi veracity direksa kanggo kuarsa nanging nolak kanggo Komentar luwih.

Minangka luwih gambaran dening Bloomberg, sapu ranjau ing China sing owah-owahan tilas sing adoh saka negara, eyeing lokasi anyar ing Eropah lan Amerika Utara. Layanan warta kacarita sing pejabat ing China pengin kanggè lan “tertib” mati saka ekosistem mining.

blockchain News 8 Januari 2018


Bitcoin Trading


 

kiriman web: