blockchain News 31 Januari 2018

Japanese olahpesen buta Line kanggo miwiti exchange cryptocurrency

layanan olahpesen paling gedhe ing Jepang announced dina – plans sawijining kanggo miwiti lan operate exchange cryptocurrency, kanggo aktif ing aplikasi chatting sing iku ono ing ngendi panggonan antarane menehi 200 yuta kedhaftar aktif saben wulan donya.

Ing app chatting basis Tokyo dikonfirmasi sing tau ngajukake lamaran karo Agensi Financial Services (FSA) - pengatur financial Jepang - kanggo ndhaftar lan miwiti exchange cryptocurrency. Aplikasi saiki ing review.

Inisiatif olahpesen buta kang kanggo kurban dagang cryptocurrency rawuh kajawi Bukak saka perusahaan anyar disebut Line Financial, kang uga bakal delve menyang aturan layanan financial kanggo kedhaftar.

nderek Line Financial Line kang wis-populer mobile transfer dhuwit lan layanan pembayaran Line Pay, layanan aktif ing app olahpesen Line. ing 2017, Line pituwas paling ndhuwur 40 yuta pangguna kedhaftar global karo volume transaksi taunan ngluwihi ¥ 450 milyar ($4.1 milyar).


Bitcoin exchange Huobi bakal mbukak kantor US

Basis China Huobi, sadurunge siji saka ijol-ijolan cryptocurrency negara kang paling gedhé, plans kanggo miwiti sawijining kantor ing San Francisco.

Kepala Strategy Officer Cai Kailong ngandika “Huobi is looking kanggo tuwuh internasional… ing U.S. bakal kita fokus sapunika.”

Huobi bangunan markas anyar ing wilayah Silicon Valley, characterizing push minangka siji cepet-dileksanakke, miturut juru perusahaan.

sasi pungkasan, Huobi announced iku partnering karo perusahaan investasi SBI Group kanggo miwiti pasangan ijol-ijolan cryptocurrency ing Jepang supaya kurban layanan basis yen.

SBI Virtual Larangan lan Huobi Jepang wis ora announced sembarang garis tenan kanggo urip dhewe-dhewe.


mentri finance Korea Selatan kang: Ora plans kanggo ban cryptocurrencies

mentri finance Korea Selatan kang ngandika pamaréntah wis ora plans kanggo mati dagang cryptocurrency, sambutan warta kanggo investor kuwatir yen panguwasa bisa lunga adoh minangka tumindak angel China kang ing Watesan platform duwit receh virtual.

Komentar dening Kim Dong-yeon ana rawuh minangka pedagang ing ngarep lan ing saindhenging donya wis spooked dening komentar konflik saka pejabat pamaréntah ing Korea Kidul, penghubung utama kanggo perdagangan cryptocurrency, sing Seoul iki planning kanggo ban ijol-ijolan duwit receh digital lokal.

"Ana ora niat kanggo ban utawa bareng-bareng nyuda cryptocurrency (pasar),"Ujare Kim, nambah tugas langsung pemerintah kanggo aturan ijol-ijolan.

Tamping maksud Seoul kanggo ngencengi ngawut-awut ing pasar digunakake katon minangka opaque lan beboyo dening policymakers global, khusus negara kang sadurungé ana ngumumake uwis ditemokke cryptocurrency ilegal manca dagang worth saklawasé $600 yuta.

"Layanan Customs wis rapet looking ing dagang manca ilegal nggunakake cryptocurrency minangka bagéan saka pasukan tugas pemerintah,"Kang ngandika.


blockchain News 31 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


Prospek saka Mining in 2018