blockchain News 30 Januari 2018

exchange Cryptocurrency dhawuh kanggo mungkasi bisnis broker dening pengatur Jerman

Authority Pengawas Financial Jerman (BaFin) wis dhawuh Crypto.exchange GmbH, ijol-ijolan basis Berlin, kanggo langsung mandheg tumindak minangka maklar financial.

supaya iki ditanggepi sawise ijol-ijolan iklan ing sawijining situs, btc-now.de, sing bakal ngedol bitcoins customer kanggo Euros lan ngedol ing pasar Simpenan, ngandika BaFin ing statement. tenan nyariosaken rega tuku bakal ditransfer kanggo investor ing 30 menit, nambah.

Miturut BaFin, bisnis Komisi financial dilakokno dening Crypto.exchange GmbH ora sah dening pengatur ing. Watchdog financial njupuk kaputusan sawise pangguna nyariosaken sing padha ora nampa dhuwit kanggo cryptocurrency sing ditransfer kanggo tenan, negara Bloomberg.


tambahan Swiss Sberbank kang bakal perdagangan ing cryptocurrency

Tambahan struktur Sberbank ing Swiss wis nyepakaké kanggo miwiti dagang ing cryptocurrency kanggo pelanggan, ngandika Andrei Shemetov, presiden Sberbank lan kepala pasar global kanggo investasi – Sberbank CIB. Iki pisanan layanan saka jenis iki kang ana dening bank-bank Russian.

Shemetov diterangno:
“Prodhuk banget beboyo, volatility banget gedhe, supaya kita ora bakal nyedhiyani layanan iki kanggo massa saka sudhut pelanggan… We are saiki nyepakaké kabeh fasilitas supaya miwiti layanan ing tambahan Swiss… We sing bangunan persiyapan dagang lengkap supaya kita bisa loro mbukak posisi kita dhewe lan nyedhiyani layanan customer, iku, tuku lan ngedol kanggo pelanggan.”


Samsung wis diwiwiti phase produksi kanggo Kripik ASIC kanggo mining cryptocurrency

The Bell (situs warta Korean) laporan sing Samsung wis wiwit prodhuksi Kripik kanggo mining Bitcoin sasi iki.

laporan ngandika sing Samsung wis nandatangani kontrak karo perusahaan hardware Chinese related kanggo mining Bitcoin, lan wis wiwit produksi wis ing Kripik – kasebut lan resmi Samsung rakenal.

Uga dadi ngomong sing Samsung uga wis rampung pangembangan semikonduktor ASIC kanggo mining Bitcoin taun pungkasan.


blockchain News 30 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


pengalaman Hashflare

kiriman web: