blockchain News 30.05.2018

Report Kraken Market Saben dina kanggo 30.05.2018

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$180M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP

BTC
$7,335
↓ 1,87%
$69.3M
ETH
$551.4
↓ 2,32%
$62.8M
EOS
$11.82
↓ 3,19%
$15.6M
XRP
$0.5874
↓ 2,92%
$10.3M
BCH
$966.96
↓ 1,59%
$6.92M
LTC
$117.11
↓ 2.50%
$3.38M
XMR
$153.57
↓ 2,10%
$2.49M
XLM
$0.2679
↓ langkung 4,35%
$2.05M
REP
$36.18
↓ 4,44%
$1.92M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$1.82M
ETC
$14.97
↓ 1.77%
$1.52M
ZEC
$237.3
↓ 5.50%
$908,227
mlayu
$296.9
↓ 5,43%
$870,543
ICN
$0.866
↓ 2,60%
$86,689
Westin
$0.0034
↑ 0,42%
$62,931
mln
$38.63
↓ 3.57%
$59,243

Dolan maring bagean About ing blog kita kanggo informasi luwih lengkap babagan Kraken Report Market Saben kene


hukum nglaksaknano Jerman ditampa $ 14M saka sade cryptocurrency ngrebat

Panguwasa Jerman wis mung digawe sak $10 yuta saka Advertisement saka Bitcoin sing padha dicekel ing pidana investigations. uga, padha digawe tambahan $4 yuta saka sade cryptocurrencies liyane.

The cryptocurrencies sing padha didol klebu 1,312 Bitcoins kang padha biasane dicekel ing mbrasta ing platform disebut LuL.to, kang ilegal sade buku hak cipta lan buku-buku audio ing prices banget kurang. Situs iki dicekel lan diblokir Juni pungkasan, operator sawijining ditangkap lan sawijining aset tindak menyang dana sing biasane digunakake kanggo resourcing polisi.

sale njupuk Panggonan liwat saperangan saka sasi, ing seri saka luwih saka 1,600 transaksi ing platform dagang cryptocurrency Jerman.


AIgatha tanggal crowdsale wis announced

AIgatha crowdsale mbukak ing 5. Jun 2018. AI Service Platform Adhedhasar Kesepakatan System

Concept
AIgatha wis ngembangaken etungan disebarake lan Intelligence Ponggawa kanggo luwih saka taun, paling kang sing Applied ing riset akademik. Saiki padha gabungke karo blockchain kanggo nggawe teknologi liyane anyar. Kita wis nggawe gaweyan kanggo misuwurake teknologi dhuwur, equipping wong karo kemampuan kang manggoni creativities, nambahi kualitas urip wong, lan ningkatake pangembangan peradaban global.


331 investor Crypto Jepang declared $ 1M utawa liyane ing bathi ing 2017

Agensi Tax National Jepang kacarita 331 metu saka 549 investor Crypto individu kedhaftar wis entuk luwih saka 1 yuta dolar ing MediaWiki dening dagang duit virtual.

Tim tax ing pangisian daya saka diselidiki bilih ing 2017 aktivitas dagang Crypto digabungake karo MediaWiki nandur modal Bitcoin kanggo ngedongkrak GDP Jepang dening 0.3%


blockchain News 30.05.2018

siji komentar

  1. There is definately a lot to learn about this topic.
    I really like all of the points you have made.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *