blockchain News 29 Januari 2018

Salah toko elektronik paling Jepang Yamada Denki saiki nampa Bitcoin

Yamada Denki, salah siji saka toko elektronik paling Jepang, wis announced lagi nrima Bitcoin minangka cara pembayaran.

Padha ing kemitraan karo Bitflyer, lan kanggo mèngeti pembangunan anyar, Bitflyer wis menehi hadiah 500 yen kanggo pisanan 500 pelanggan mbayar karo forex virtual.


toko lan e-commerce buta WeMakePrice Korea Selatan kang kanggo nampa 12 cryptocurrencies

saka kePrice, luwih dikenal minangka Wemepu, salah siji saka platform e-commerce paling gedhé Korea Selatan pengecer utama planning ing nrima 12 cryptocurrencies, kalebu Wikipedia, ing collaboration karo Bithumb, exchange cryptocurrency negara kang paling gedhé.

WeMakePrice nambah cryptocurrencies kanggo platform pembayaran ana sawijining OneThePay. Sawise integrasi lengkap, kedhaftar WeMakePrice ana bakal bisa kanggo tuku item lan layanan nggunakake cryptocurrencies.

Ing Interview karo media ide Korea Kidul stopkontak HanKyoReh, juru WeMakePrice nyatakake perusahaan wis teka kaputusan saka nggabungaken cryptocurrencies minangka bagéan saka inisiatif luwih gedhe kanggo ease proses pambayaran kanggo konsumen umum.

"…nggawe pembayaran luwih trep kanggo konsumen lan klien kita. We nimbang app fintech mobile, TCTerms, lan cryptocurrencies minangka cara pembayaran efisien,"Ngandika Juru ing.

statement resmi perusahaan kasebut: "Layanan pembayaran Bitcoin… apik layanan lan penak. "


BTCC angsal dening dana investasi blockchain-Hong Kong

Bitcoin mining lan ijol-ijolan konglomerat BTCC wis angsal dening dana investasi blockchain Hong Kong basis unnamed. Kawajiban bakal bantuan dana fokus internasional BTCC kang minangka tumuju pasar Cina.

business BTCC kang wis decimated dening peraturan crack-mudhun ing China, kang begalan dagang cryptocurrency ing ijol-ijolan adhedhasar ing negara. Beijing saiki wis mining Bitcoin ing pandelengan gun sawijining, miturut laporan anyar ing FT lan liya.

A spokeswoman kanggo BTCC ngandika: “We saiki sing ora ngeculake informasi ing dana utawa jumlah sumber wungu.”

Ijol-ijolan BTCC perdagangan luwih saka $25 milyar worth saka dhuwit recehan ing 2017. Mobi wallet BTCC kang, sing dikenalake ing Maret 2017, saiki wis pelanggan saka 180+ negara, ditambahake spokeswoman ing.

Ing statement BTCC co-pendiri Bobby Lee ngandika: “disualekno Dina iku tonggak luar biasa kanggo BTCC sing validates kabeh karya hard kita liwat sawetara taun kepungkur. Aku bungah banget bab sumber iki menehi BTCC kanggo mindhah luwih cepet lan gumregah tuwuh bisnis kita ing 2018 lan ngluwihi.”


blockchain News 29 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


pengalaman Hashflare

 

kiriman web: