blockchain News 29.05.2018

Jepang kanggo ndeleng 6 ijol-ijolan Crypto anyar

Jepang 6 platform Crypto mbesuk kang dibukak dening perusahaan umum kadhaptar ing Stock Exchange Tokyo.

perusahaan sing dicethakaké iki pisanan sing kanggo nindakake bisnis minangka platform exchange cryptocurrency.


exchange Bithumb bans dagang ing 11 negara

Salah ijol-ijolan cryptocurrency paling gedhé Korea Selatan kang, Bithumb, wis ngumumake wis banning dagang bondho digital ing sawetara negara, kalebu Korea Utara, Iran, Irak lan Sri Lanka, bebarengan karo pitu lokasi liyane.

Negara iki wis labeled minangka risiko dhuwur dening Negara Non-Cooperative lan Teritori (NCCT) inisiatif.


blockchain News 29.05.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *