blockchain News 28 Januari 2018

Tether nandheske sawijining hubungan karo auditor wis rampung

tether, sing ngetokake sekuritas saka cryptocurrency USDT dollar-pegged, ngandika hubungan karo tenan audit Friedman LLP wis rampung.

Friedman wis digunakake ing audit tether, kang wis raket kanggo ijol-ijolan cryptocurrency Bitfinex. kritikus vokal loro perusahaan wis diklaim tether wis Printing token metu saka lancip online kanggo drive munggah rega Bitcoin ing ijol-ijolan.

statement statement dikirim ing juru kang maos:
“We konfirmasi sing sesambetan karo Friedman punika dipun bibaraken… ana perintis disetel kanggo nuntun proses utawa sembarang pathokan marang kang kanggo ngukur sukses.”


2 kutha paling gedhé Thailand kang Chiang Mai sumerep Bitcoin mesin vending pisanan

Bitcoin mesin vending tandha pisanan saka sawijining jinis ing kutha paling gedhé kaloro Thailand kang, kang mung liwat 1 yuta wong ing provinsi, aka “metro” Chiang Mai.

mesin layar tutul lan makaryakke dening mindhai kode QR (minangka telpon pinter) kanggo alamat wallet Bitcoin nampa Bitcoin wis dikirim menyang. Ana uga sing print driji ing mesin.

Dumunung ing upscale lan populer “Nimman” area Chiang Mai. cafe diarani Cube 7 lan iku cafe gedhe karo lelenggahan njero ruangan ruangan lan, uga meeting room. Pemilik ngandika padha planning ing nrima Bitcoin kanggo pangan lan ngombe ing mangsa cedhak, kang bakal nggawe wong gabung 5 bisnis liyane ing kutha nrima Bitcoin miturut coinmap.org


Disusupi Tokyo exchange cryptocurrency nyusuki nduweni $ 425M

Tokyo basis exchange cryptocurrency Coincheck Inc ngandika ana iku bakal ngasilake bab 46.3 milyar yen ($425 yuta) iku ilang kanggo peretas rong dina kepungkur ing salah siji saka nyenyolong paling gedhe-tau dhuwit digital.

Rong sumber karo kawruh langsung saka prakara ngandika Agensi Financial Services Jepang (FSA) dikirim kabar kanggo negara kang kira-kira 30 perusahaan sing operate ijol-ijolan itungan virtual kanggo ngelekake bisa cyber-serangan luwih, urging kanggo langkah munggah keamanan.


blockchain News 28 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


pengalaman Hashflare