blockchain News 28.05.2018

CEO CheapAir Jeff Klee: Nrima Bitcoin ana salah siji pancasan paling aku wis tau digawe

CheapAir CEO Jeff Klee ngandika nrima Bitcoin ana siji saka pancasan paling apik kang tau digawe kanggo bisnis.

Panjenenganipun ugi ngandika “Iku aktif kita kanggo nggayuh pelanggan saka sak donya… Kita waca nilai ing duit digital pegatan… Bitcoin nduweni nilai lan apik kanggo donya”

adhedhasar agregator pesawat US CheapAir wis nrima cryptocurrency kapal penggedhe wiwit 2013, lan bubar announced iku uga nrima Litecoin.


blockchain News 28.05.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *