blockchain News 27 Januari 2018

$524M NEM dicolong ing hack saka Jepang ijol-ijolan Coincheck

exchange cryptocurrency Japanese Coincheck dikonfirmasi sing $524 yuta worth itungan digital wis dicolong-kamungkinan nggawe single hack paling gedhé ing ijol-ijolan, malah outweighing ing Mt. Gox nerbitake 2014.

Sing miturut koran Jepang Asahi Shimbun, kang laporan sing Coincheck bilih sawetara 500 yuta unit a cryptocurrency dikenal minangka NEM, worth bab 58 milyar yen, wis dijupuk saka dompet pelanggan '.

saham saiki wis tiba kanggo bab $430 yuta, karo investor spooked sade mati Holdings ngisor gosip hack sadurungé ana.

Coincheck kabaripun isih nyoba kanggo nemtokake alam saka anggempur, ananging sing cryptocurrencies liyane padha ora dampak. Sawetara pangritik tumuju lack Coincheck kang dompet multi-tondho, kang kaping tombol sing perlu kanggo kuoso transaksi, minangka bagéan saka vulnerabilities sing difasilitasi hack.

blockchain News 27 Januari 2018


perusahaan energi Canadian bakal nggunakake gas alam kanggo cryptocurrency mine

Kanthi prices gas alam samesthine kanggo tetep kurang, siji produser Alberta wis teka munggah karo cara novel kanggo ngedongkrak ngisor garis sawijining: nggunakake stream gas kanggo server komputer daya sing bakal mine cryptocurrencies potensi lucrative kayata Bitcoin.

Iron Bridge Resources Ltd. announced iku bakal mbentuk anak perusahaan anyar disebut Iron Bridge Teknologi ing upaya kanggo nggabungake cryptocurrency lan blockchain craze - nanging uga kanggo arbitrage prabédan antarane nilai saka Bitcoin, saiki rego ing US $ 11.188 per duwit receh, lan gas AECO, saiki rego ing $1.98 saben ewu meter kubik.

Iron Bridge plans kanggo ngobong gas lan gawé listrik, lan nggunakake listrik sing daya komputer mining hardware itungan digital.

assuming sing 215 kilowatt jam listrik sing needed kanggo gawé siji Bitcoin, Iron Bridge US bisa entuk $ 49 saben mcf kanggo gas sawijining.

Sing luwih saka 30 kaping rega Iron Bridge saiki ditampa kanggo gas sawijining, assuming saiki AECO lan Bitcoin prices.

"Minangka adoh minangka aku mrihatinake, saben produser gas garing ing industri, iku angkat ing warta iki, amarga Boards direktur sing arep kepengin weruh apa perusahaan ora bisa ngaturake bagean saka produksi kanggo iki. "ngandika GMP FirstEnergy wakil ketua lan co-kepala sales energi lan dagang Trent Boehm.


blockchain News 27 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


pengalaman Hashflare