blockchain News 26 Januari 2018

BitGo kanggo ndarbeni perusahaan dateng kanthi diatur karo liwat $ 12B ing aset

BitGo, pimpinan ing solusi keamanan digital itungan lembaga investor, announced sing wis mlebu menyang persetujuan mesthi ndarbeni Inggris Trust Company, a South Dakota – perusahaan dateng kanthi diatur karo liwat $12 milyar ing aset. transaksi isih tundhuk kahanan nutup umume lan persetujuan peraturan.

"Pasar financial global nyondhongi karo mburi-kanggo-mburi solusi kurban loro teknologi kanggo ngamanake duit digital uga legal lan selaras kontrol perlu kanggo nggabungake menyang portofolio financial ide"

Inggris Trust meets kabeh syarat ditrapake ing Code internal Revenue 408 kanggo ngawula minangka custodian qualified kaya sing ditegesake ing panasehat Investment undhang saka 1940. Layanan custodial ana dening perusahaan dateng, kajawi itungan digital lunak pengayoman keamanan BitGo kang, bakal nggawe perusahaan digabungake mung full-tumpukan, ing panyedhiya ukuran saka pangayoman Onsite lan online kanggo investasi itungan digital dianakaké déning lembaga investor.

“BitGo lan Inggris sing bangunan produk kanggo mangsa – marrying teknologi anyar karo safety lan kontrol kabeh investor sing.”


trials Kazakhstan mbayar dendo lalu lintas karo Bitcoin

Kazakhstan nggawe iku bisa kanggo mbayar dendo lalu lintas karo cryptocurrency. Aplikasi lan layanan OKauto.kz mobile wis kasil dites dening salah sijining pencipta aplikasi – Ali Shaykhislam. Nanging, penulis saka layanan nandheske sing fungsi anyar isih aktif ing mode test.

Pencipta saka temen maujud sing kamungkinan saka mbayar dendo pemerintah kanggo nglanggar aturan lalu lintas ing cryptocurrency saka Bitcoin.

Iki app free kang menehi layanan verifikasi lan kabar saka dendo ditanggepi, antarane liyane.

Iku worth kang lagi nyimak sing ana status resmi kanggo cryptocurrencies ing Kazakhstan, lagi ora dianggep dhuwit utawa instruments financial.


Bill cryptocurrency Russian ngajokaken

Kamentrian Rusian saka Finance diterbitake Bill “On Aset Financial Digital”, kang dirancang kanggo legitimize cryptocurrencies ing Rusia.

Kementerian Keuangan nuduhake aset financial digital minangka “property in wangun elektronik, digawe nggunakake enkripsi (cryptographic) tegese.”

Sampeyan bisa ijolan token kanggo cryptocurrency liyane utawa rubles mung liwat ijol-ijolan khusus – “operator exchange aset financial digital”.

Mung entitas legal kedhaftar ing Rusia, lan ngisi hukum Ora. 39-FZ “Ing pasar securities” utawa ana. 325-FZ “On dagang diatur” bisa dadi operator kuwi.

Prosedur kanggo mbukak lan ngramut akun kudu ditetepake dening Bank Central.
pengatur kepengin tuku mung ing token sing perusahaan nggunakake dana kanggo rubles, warns Kementerian Keuangan.

Kamentrian pracaya iku mokal kanggo nglarang tuku biasanipun saka cryptocurrency, amarga ora bisnis digunakake ilegal “pamindhahan” kanggo pasar iki.

Uga ing document ana dhéfinisi kontrak pinter lan pertambangan, kang dianggep kegiatan wirausaha kanggo nggawe utawa Validation of cryptocurrency ing ijol-ijolan kanggo ganti rugi. pajak apa bakal levied ing aktivitas saka sapu ranjau, wis ora kasebut.

Yen document liwat telung maos ing Duma State, lan uga ditampa persetujuan Dewan Federasi lan teken saka presiden Rusian, iku bakal dipun tindakaken 90 dina sawise publikasi resmi sawijining. Bill bisa dibenakake sak diskusi ing parlemen.

blockchain News 26 Januari 2018


blockchain News 26 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


Prospek saka Mining in 2018

 

kiriman web: