blockchain News 26.05.2018

Donya mirah toko paling gedhé nggabung program mirah blockchain

signet Jewelers, donya mirah toko paling gedhé, wingi announced sing bakal dadi pisanan kanggo nggabungake blockchain program pilot Tracr mbukak dening sapu ranjau mirah De Bir.

Program menehi transparan lan traceability saka mine mirah kabeh cara kanggo nyimpen mirah dhewe.

Ing Mei De Bir kacarita sing wis kasil dilacak 100 perhiasan tengen chain sumber nggunakake teknologi iki.


blockchain News 26.05.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *