blockchain News 25 Januari 2018

Pamaréntah Indonésia sinau Sinuhun Bitcoin kang minangka investasi

Pamaréntah Indonesia wis considering nggunakake Bitcoin kang minangka instrument investasi, Dewan Pengawas Exchange FUTURES kamentrian Trade (Bappebti) wis ngandika.

"Nggunakake Bitcoin minangka piranti pembayaran dilarang, nanging babagan carane nggunakake minangka instrument investasi? Wis diijini utawa ora?"Bappebti sirah Bachrul Chairi ngandika ana ing Jakarta, minangka kacarita dening kompas.com.

Hukum No Indonesia. 7/2011 ing negara itungan Rupiah iku mung transaksi lan pembayaran resmi instrument ing negara.

Bachrul ngandika Bappebti sinau nggunakake bisa saka Bitcoin minangka instrument investasi. "Liwat sinau, kita arep kanggo ndeleng yen Bitcoin bisa dianggep minangka aset digital,"Ngandika.

pengawasan Market lan biro pembangunan sirah Dharmayugo Hermansyah ing Bappebti ngandika organisasi weruh gedhe potensial ing dagang produk Bitcoin.

dhewe, Menteri Keuangan Sri Mulyani Indrawati bilih ora angger-angger ing negara dilarang sawijining warga saka nandur modal ing cryptocurrency ing. "Iku nganti wong nggunakake Bitcoin minangka instrument investasi,"Dheweke ditekan.


First Bitcoin barang hasil transports gandum saka Rusia kanggo Turkey

Cryptocurrencies sing nggawe inroads menyang komoditas dagang pangan.

Pisanan hasil barang dienggoni ing Wikipedia iki kaleksanan sasi pungkasan ing prau mbeta gandum saka tenun ndhuwur Rusia kanggo Turkey, miturut Perdana Shipping Foundation, sukan konco transaksi.

consignment ana bagean testing pilot saka sistem pembayaran blockchain Perdhana Shipping Foundation kanggo komoditas akeh, ngandika CEO Ivan Vikulov.

Teknologi digital basis ledger bakal ngaktifake Processing langsung saka pembayaran lan konversi menyang lan metu saka cryptocurrencies, miturut perusahaan, kemitraan antarane basis Gibraltar Quorum Capital Ltd. lan broker kapal Interchart LLC. Grup iki uga planning kanggo nggawe itungan digital dhewe.


CEO saka bank paling gedhé Rusia kang: Cryptocurrencies ora begalan

Pangaruh bank Russian Herman Gref, kepala Sberbank, wis perserikatan posisi ing ngawan a ban saka cryptocurrencies.

Rusian panguwasa lan pejabat financial kudu sabar cryptocurrencies lan teknologi blockchain, warta agensi Russian Tass quotes CEO Sberbank Herman Gref minangka nyatakake. bank tindak langkah luwih, stressing sing cryptocurrencies sing durung bisa dunung lan angger-angger sembarang kudu diukur lan dianggep, ora reactionary.

Gref ngandika “iku [crypotocurrencies] ora begalan, iku teknologi anyar gedhe ing pembangunan, kang ora ana kang durung paham.”

Ing agêng-2016, kupeng pelayanan finance Russian kang (gagal) nyoba kanggo introduce Bill Bitcoin ban sing criminalized Wikipedia adopters, Gref kabuka dhateng nyekeli jumlah cilik saka Bitcoin lan ngawan Bill. Ing wektu, pelayanan finance Rusia kang ngajokaken ukara pakunjaran nganti 7 taun kanggo adopters Bitcoin.


Brisbane to nampa Bitcoin

Brisbane Airport wis branded dhewe minangka bandara loropaken digital itungan ing donya kang kawitan.

Ing Australia bandara wis partnered karo sawetara pengecer lan TravelbyBit. Lelungan bakal rauh bakal bisa nggunakake sistem pembayaran cryptocurrency TravelbyBit kang, kang kalebu Bitcoin lan duit digital liyane, kanggo mangan lan toko ing akeh toko beda antarane loro terminal.

Kemitraan mendukung Yahoo Brisbane Airport kanggo ndhukung bisnis lokal, nambah pengalaman penumpang, lan dadi pamimpin ing papan inovasi digital Airport.

Saka transportasi bandara kanggo kemewahan akomodasi hotel, lan pangan lan hiburan panggon acara ing Brisbane kang fortitude Valley, Brisbane wis rebranded dening warga minangka 'Crypto Valley' karo luwih saka 20 sadeyan ing wilayah saiki njupuk pembayaran itungan digital.

Kaleb Yeoh, CEO saka TravelbyBit, ngandika "Menawa kowé lelungan jaban rangkah sampeyan kudu menehi hasil karo macem-macem duit lan sampeyan tau ngerti apa tukar bank-bank sing daya sampeyan. Punika ing TravelbyBit kita mromosiaken gerakan travel Bitcoin. digital itungan kanggo lelungan donya-sudhut. Iku prasaja, aman lan boten wonten Fees bank,"Pak Yeoh.


dagang Stock app Robinhood kanggo miwiti Bitcoin & dagang Ethereum

Pelanggan ing California, Massachusetts, Missouri, Montana lan New Hampshire bakal bisa kanggo perdagangan Bitcoin lan ethereum liwat app diwiwiti ing Februari, Robinhood announced ana. Ing sawetoro wektu, kabeh pelanggan saiki bisa trek prices lan nampa tandha kanggo 16 cryptocurrencies ing app.

Robinhood dibukak babagan enem taun kepungkur minangka cara kanggo pelanggan, investor biasane enom, kanggo perdagangan saham liwat Smartphone kanggo free. Robinhood uga nduweni layanan premium mbayar, lan ing Desember dibukak dagang opsi. Perusahaan saiki wis luwih saka 3 pangguna yuta, karo 78 persen Mudhun menyang kategori umur sewu dadi-disebut saka 18 kanggo 35 taun.

Kanggo dagang cryptocurrency, Robinhood bakal ora minimums investasi utawa maximums, lan ora watesan total. Ing wiwitan-up bakal terus paling saka dhuwit recehan digital offline ing kang disebut panyimpenan kadhemen. laku ngalangi peretas saka nyolong dhuwit recehan.


blockchain News 25 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


Robotrading utawa manual Trading