blockchain News 25.05.2018

Mike Novogratz: Pemerintah Amerika diselidiki menyang Bitcoin punika bab apik

Billionaire investor Mike Novogratz ngandika ora kaget dening panyokro bowo lan nampani diselidiki, sentimen Venezuela dening Cameron Winklevoss, presiden exchange Crypto Gemini. Bull Bitcoin paling gedhe Wall Street kang ngalembana pamindhahan minangka wiwitan kasil peraturan needed.

"Weeding metu aktor ala bab apik, ora bab ala kanggo kesehatan saka pasar,"Novogratz, sing nyetel cryptocurrency Merchant bank Galaxy Digital LP, ngandika ing Interview. "Kathah ijol-ijolan duwe iki nomer volume inflated kanggo nggawe sawetara pangertèn saka kasenengan watara dhuwit recehan,"Ngandika, kasebut pengalaman dhewe nyoba kanggo perdagangan.

"We welcome sembarang panaliten sing serves kanggo Foster aturan basis pasar lan ngalangi aktor ala,"Winklevoss, presiden exchange Gemini, ngandika ing statement.


Kraken hires administrasi Bush jaksa minangka penasehat

San Francisco basis exchange cryptocurrency Kraken wis nyewo mantan jaksa Federal ditunjuk déning Presiden George W. Bush kanggo ngawula minangka pitutur umum.

Business Insider laporan sing ijol-ijolan, kawolu-paling gedhé ing donya kanthi volume dina mung saka ing $350 yuta, wis nyewo Maria Bet Buchanan, wanita pisanan lan wong enom-tau diangkat US Agung kanggo Distrik Western Pennsylvania.


20% institusi financial considering layanan dagang Crypto ing 2018 miturut survey Reuters

asil survey dirilis Ontario adhedhasar tenan informasi financial Thomson Reuters nuduhake akeh kapentingan ing pasar cryptocurrency.

Thomson Reuters nliti 400+ klien lan ketemu sing siji-kalima mau planning kanggo kurban layanan dagang cryptocurrency ing sabanjure 12 sasi, amarga Tambah pinunjul ing nomer saka panjalukan saka pedagang, kang "owah-owahan utama."


blockchain News 25.05.2018

siji komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *