blockchain News 24 Januari 2018

Investments Grayscale kanggo miwiti limang dana cryptocurrency anyar ing 2018

Grayscale Investments, kang digawe iku luwih gampang kanggo investor ide kanggo nang ing Wikipedia, plans kanggo kurban papat dana Crypto-itungan siji anyar lan liyane adhedhasar basket saka duit digital dening wiwitan April.

"Ing pungkasan waktu pisanan taun, kita bakal duwe total wolung produk investasi,"Ngandika Managing Director Grayscale Michael Sonnenshein ing Interview ana ing Vancouver.

Grayscale kang asli Bitcoin Investment Trust, kang dagang liwat-ing-counter ing AS, wis surged luwih saka 1,300 persen ing pungkasan taun minangka investor lembaga dialangi saka tuku dhuwit recehan digital langsung Nanging ngupaya cahya kanggo hasil saka cryptocurrencies.
Sonnenshein ngandika dana bakal kabentuk kaya Bitcoin Investment Trust, menehi investor kemampuan kanggo gain infeksi duit digital liwat tuku saka keamanan.

Sonnenshein ngandika "kendaraan sing bakal terus duit digital ndhuwur Cairan, iku bakal dadi tutup-bobot pasar, lan imbang ing basis seprapat. "

tenan New York basis wis "tetep kuping kita mbukak kanggo apa investor pengin cahya kanggo,"Ngandika Sonnenshein. "Yen ana duit tartamtu sing investor sing takon kita kanggo struktur produk sak, banjur kita arep ana kanggo gawe marem dikarepake sing. "


Weiss agensi HFS masalah gelar ing cryptocurrencies – Bitcoin nemu C +

Weiss Ratings, leading agency HFS sawijining bangsa institusi financial, dina iki pers pisanan-tau gelar bangsa ing cryptocurrencies dening agensi HFS financial.

Apa ndadekake entri Weiss 'menyang ratings cryptocurrency wujud sajarahé saka kamardikan lan akurasi ing sektor investasi, minangka nyatet dening U.S. Kantor Tanggung Government (GAO), Barron kang, The Wall Street Journal, lan The New York Times, antara liya.

The Ratings Weiss Cryptocurrency ngira-ngira risiko rega, potensial ganjaran, teknologi blockchain, Adoption, keamanan, lan faktor liyane. "Amarga owah-owahan cepet ing data ing,"Jelas Weiss, "Nginggilaken lan downgrades luwih Kerep saka ing sektor liyane kita nutupi."

Bitcoin (dirating C +) nemu nilai banget kanggo keamanan lan Adoption nyebar. Nanging ngadhepi bottlenecks jaringan utama, nyebabake telat lan biaya transaksi dhuwur. Senadyan efforts aktif kuat sing nampa sawetara sukses dhisikan, Bitcoin ora mekanisme langsung kanggo sakcepete nganyarke kode lunak sawijining.

Weiss Ratings, kang wiwit ing 1971, tarif 55,000 institusi lan investasi. Boten kados Standard & miskin, Sumelang, Fitch lan A.M. Best, Weiss tau nampa ganti rugi apa wae jinis saka èntitas iku tarif.


Stripe wis pungkasan support Bitcoin

prosesor Pembayaran belang maneh ndhukung Bitcoin minangka cara pembayaran diwiwiti April 2018.

Stripe wiwit nrima Bitcoin ing 2014 nanging saiki nyebut Fees transaksi Bitcoin lan alon kaping konfirmasi pertimbangan kanggo pungkasan hubungan karo Bitcoin.


pamaréntah Korea Selatan inspects ijol-ijolan cryptocurrency’ keamanan

ijol-ijolan Bitcoin Korea Kidul padha periksa lan standar keamanan ana ketemu, miturut pamaréntah Korea Selatan. Saben 8 ijol-ijolan periksa mertimbangke “boten cecek” lan Rekomendasi padha digawe kanggo nambah keamanan sing.

angger-angger anyar bakal nambah dendo lan pedoman wektu nyetel kanggo ijol-ijolan iki upgrade supaya syarat utawa ngadhepi bisa penutupan.

Iki nuduhake pamaréntah Korea Selatan njupuk ijol-ijolan cryptocurrency akeh lan angka keamanan.


Digital Currency Auditor Friedman LLP mbusak kabeh nyebataken saka Bitfinex saka situs

Friedman LLP, layanan auditor itungan digital, dibusak sembarang sebutno sadurunge Bitfinex minangka klien, lan dibusak sembarang sebutno mau saka feed warta sing.

Iki rawuh minangka rasa tuwuh saka hubungan antarane Bitfinex lan tether minangka USDT (token tether) kang minted dening yuta iki minggu kepungkur.


City in Vermont nggunakake blockchain kanggo cathetan pendaptaran tanah

Ing kutha South Burlington, Vermont, wis trialing sistem Pendhaftaran tanah kang migunakake blockchain minangka bagéan saka sistem kanggo ngrekam kepemilikan.

The City Clerk Kantor announced ana sing iku partnering karo blockchain wiwitan Propy kanggo nyimpen data rekaman lahan, miturut release penet. Yahoo pilot iku kanggo berkembang ledger luwih efisien lan aman kanggo transaksi real estate karo goal tambahan ngevaluasi carane uga nggunakake platform basis blockchain bakal ngurangi biaya saka nyimpen data lahan dibandhingake sistem tradisional.

City Clerk South Burlington kang, Donna Kinville, ngandika kutha “tansah kasengsem njupuk kauntungan saka teknologi sing nambah sawijining layang saka layanan kanggo residents. We are siap sinau saka pilot Propy iki.”

blockchain News 24 Januari 2018


Nordea bank bans karyawan saka dagang Bitcoin

Nordea, bank Lor Eropah adhedhasar metu saka Finland, marang kabeh sawijining 31,500 karyawan padha ora bisa perdagangan Bitcoin.

Nordea nemtokke ban saka Feb. 28, sawise sawijining Papan sarujuk kanggo njupuk ngadeg amarga "alam unregulated" saka pasar, spokeswoman Afroditi Kellberg ngandika dening telpon ana.

"Iku laku nyebar tengen industri banking kanggo matesi akun pribadi dealing Staff kanggo nyegah wong-wong mau njupuk posisi ing investasi Spekulasi, utawa kang bisa mbabarake menyang risiko mundhut financial lan mulane impact ngadeg financial,"Ngandika Kellberg. "Nordea Mulane, kaya kabeh bank-bank, nduweni hak kanggo budhal kawicaksanan ing wilayah iki sing aplikasi kanggo sawijining Staff. "

Nordea ngandika privasi "kalebu pranata transisi Staff karo Holdings ana lan ngidini kanggo seng tartamtu." Karyawan sing wis duwe Bitcoin sing "dileksanakake supaya Holdings ana."

Nordea iku pisanan bank Eropa kanggo nemtokke ban kuwi.


blockchain News 24 Januari 2018


Pengarang: Sara Bauer


 

kiriman web: