blockchain News 24.05.2018

bursa saham Jerman nganggep ngetokake produk Bitcoin

German Boerse, pemilik saka ing Bursa Saham Frankfurt, wis considering aturan produk cryptocurrency, miturut laporan sing.

Ngandika ing acara industri ing London ing Wednesday, Jeffrey Tessler, sirah tenan kang saka klien, produk lan pasar inti ngandika:

“We sing jero ing karya karo.”


US urip diselidiki penipuan rega Bitcoin ilegal

Departemen Kehakiman wis dibukak lan diselidiki menyang dagang illicit, khusus apa pedagang sing criminally manipulating rega Bitcoin, miturut wong papat menowo karo prakara.

penuntut Federal sing nggarap Commodity FUTURES dagang Komisi, pengatur financial sing mbawahi asale disambungake kanggo Bitcoin.

Cara illicit sing Departemen Kehakiman wis fokus ing kalebu spoofing lan dagang wisuh, kang laku ilegal sing bisa pengaruhe prices. ing spoofing, sudagar submits pesenan lan banjur cancels mau sapisan prices pindhah ing arah sing dipengini.

dagang wisuh ndherek dagang fucking karo dhewe kanggo menehi kesan palsu dikarepake pasar sing nasaraké liyane kanggo nyilem ing banget.

Iki Wangun mbeling sing aturan ngginakaken taun nyoba kanggo ROOT metu saka berjangka lan equities pasar.


bank Thai jangkep transaksi internasional nggunakake blockchain

Krungsri bank Thailand kang kasil conducted transaksi salib-wewatesan “ing prakara detik” karo bank in Singapore nggunakake blockchain a.

Nggunakake teknologi iki ing mangsa bakal ngidini bank Singapore, Mitsubishi, lan perusahaan minangka liyane kanggo “langkung efficiency Manajemen likuiditas lan ngurangi biaya sing” Bank ngandika.


First dana pager Crypto dibukak ing Australia

Australia iku Saben Capital wis dibukak dana pager cryptocurrency-fokus pisanan ing negara kang kanggo investor toko.

Tom Surman, co-pendiri lan direktur perusahaan manajemen investasi basis Australia, ngandika:

“Kita lagi bangga dadi salah siji saka dana toko pisanan sing nggawe cryptocurrency lan teknologi blockchain kasedhiya minangka investasi nglereni-pinggiran kanggo saben Australia. "

Miturut Surman, nalika akeh Australia sing looking kanggo nandur modal ing cryptocurrencies, lack of technical ngerti-carane nyegat paling saka nyilem menyang banyu itungan digital.


tech Japanese GMO buta kanggo muter metu 7nm Bitcoin miner

IT buta Japanese GMO Internet disetel kanggo muter metu piranti Bitcoin mining adhedhasar Kripik 7nm mengko taun.

tenan ngandika iku wis ngetokake ing miner B2 anyar ing 6th Juni karo produksi massal rauh tindakake, lan pengiriman diwiwiti ing Oktober.

Ing woro-woro ngandika piranti ngirim nyedhiyani-tingkat dhuwur saka daya hashing karo panjaluk listrik murah.


Coinbase nemu Crypto exchange Paradex & plans kanggo kurban layanan njaba US

Coinbase, paling gedhé platform exchange Crypto ing AS, wis platform Paradex angsal exchange pegatan.

Paradex iku layanan peer-to-peer sing nawakake kedhaftar kemampuan kanggo perdagangan cryptos langsung saka dompet tinimbang nggunakake layanan terpusat kaya Coinbase, Gemini, etc. Mangkono, kedhaftar duwe hak custodial lengkap liwat token lan ibukutha Fiat.

Coinbase plans kanggo nggawe sawetara dandan kanggo teknologi lan miwiti layanan Paradex kang kanggo pelanggan njaba Amerika Serikat.


Dominan perusahaan energi Czech kanggo nampa pembayaran Bitcoin

Salah siji saka perusahaan gas alam paling gedhé ing Republik Ceko, gas Prague, wis announced plans kanggo nampa Bitcoin wulan.

Perusahaan energi mung perusahaan ing industri kanggo njupuk langkah kuwi.

ing saiki, Prague Penyetor listrik Gas Luwih saka 420,000 pelanggan karo gas.


blockchain News 24.05.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *