blockchain News 23.05.2018

Bank of America paten blockchain alat keamanan

Bank of America wis menang “keamanan lan privasi data paten” miturut Patent US lan Trademark Kantor, kanggo cara kanggo ngontrol akses kanggo aspèk tartamtu saka jaringan blockchain permissioned.

bank diterangno:
“A perlu ana kanggo nyedhiyani èntitas ditetepake / pangguna kemampuan kanggo siap ngenali pamblokiran sing cocog kanggo kedhaftar ditetepake’ badhan, lan yen pamblokiran wis dikenali, fitur keamanan sing njamin sing ditetepake èntitas / user sing ngakses pamblokiran sing, nyatane, kedhaftar sah.”


Russian State Duma tembé-mburiné Bill industri Crypto

parlemen Rusia kang, Negara Duma, wis disetujoni hukum anyar ngatur industri Crypto. Hukum netepake cryptocurrencies lan token minangka properti, lan lay metu specifications for ubungan karo Crypto lan teknologi-related blockchain.

410 Wali disetujoni Bill ing pangrungon, karo mung siji pilihan marang iku.

Bill "On Digital Financial Aset" kang wis ditliti wiwit pungkasan taun karo deadline final 1st Juli, tawaran karo cryptocurrencies, uga teknologi-related blockchain kayata kontrak pinter, lan pertambangan.


masalah panuntun dhumateng CFTC kanggo perusahaan aturan asale cryptocurrency

The U.S. Commodity FUTURES dagang Komisi (CFTC) wis dirilis panuntun dhumateng anyar kanggo ijol-ijolan planning kanggo dhaptar produk turunan-related cryptocurrency.

Iku dirancang kanggo peserta pasar berkembang program manajemen resiko karo “kajelasan peraturan” ing “wilayah tombol sing mbutuhake manungsa waé tartamtu” kayata carane "tindakake pangolahan governance cocok karo bab Bukak saka produk iki,” miturut direktur DCR Brian Bussey.


Kepulauan Marshall pass nggawe hukum Crypto itungan nasional

cryptocurrency anyar sing diarani Pangeran (SOV) lan bakal njupuk Panggonan ing USD minangka mata uang nasional tunggal.

Itungan anyar bakal tender legal resmi kanggo bisnis lan 53,000 warga ing Kapuloan Marshall – negara berdaulat lan anggota PBB.

Iki pisanan tunggal cryptocurrency Allah mlebu menyang hukum lan pinunjul amarga (ing teori paling) iku ateges sing institusi financial kayata bank-bank lan Visa bakal kudu nampa SOV kang saiki ing tender legal saka bangsa Allah.


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *