blockchain News 22.05.2018

Argentina bank dadi pisanan nggunakake Bitcoin kanggo transaksi customer

Dina Argentina Banco Masventas, ing kemitraan karo ijol-ijolan Bitex, dadi bank pisanan nggunakake Bitcoin kanggo transaksi customer nyata, khusus kanggo pembayaran salib-wewatesan.

Iku misale jek dadi bank domestik pisanan ing donya kanggo ngidini pelanggan kanggo nggunakake Bitcoin minangka pilihan pembayaran. Miturut bank, pelanggan saiki bisa nggunakake Bitex kanggo ngirim dhuwit kanggo liwat 50 negara ing kurang saka 24 jam, karo ragad saka 3% +pajek.


Poland suspends kaputusan transaksi cryptocurrency taxing

Kamentrian Keuangan Poland wis dirilis a statement anyar babagan hukum pajak negara kang.

Kathah menyang bungahaken saka kedhaftar cryptocurrency Polandia, ing pajak ing dagang cryptocurrency wis diangkat sementara minangka panguwasa wis sadhar hukum pajak inapplicable lan ora klebu nalar padha.


blockchain News 22.05.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *