blockchain News 21.06.2018

gov Korean plans kanggo nandur modal $ 200M ing tech blockchain

Inisiatif anyar bakal ndherek 10,000 industri profesional blockchain lan 100 perusahaan, ngembangaken lan commercializing 6 pilot blockchain ana.

pilot iki Yahoo kanggo pengaruh teknologi blockchain kanggo real estate, pilihan online, logistics kapal, Manajemen rekaman ternak, khusus reresik, real estate, lan distribusi e-document internasional.

release penet kamentrian uga menehi conto gagasan blockchain pribadi iku plans kanggo ningkataké, kalebu "kutha pinter" lan "pabrik pinter" proyèk, sistem blockchain kanggo industri mobil digunakake, lan "aman pangan sekolah" inisiatif distribusi basis blockchain.

Saliyane, pamaréntah Korea gawe pangembangan BaaS (Blockchain-as-a-Service), kanggo ngidini Enterprises cilik lan medium-ukuran kanggo ngleksanakake solusi blockchain irit.


St. Louis Federal Reserve Bank saiki nglacak Bitcoin ing sawijining database

The St. Louis divisi saka Federal Reserve Bank US saiki nelusuri prices cryptocurrencies ing database sawijining riset.

Federal Data Ekonomi Reserve (Fred) iku sawijining database ekstensif maintained dening Bank tengah iku St. cabang Louis lan saiki aturan TCTerms data kanggo Bitcoin lan Litecoin.


pemerintah North Carolina liwat aturan loropaken Crypto

Pamaréntah North Carolina wis liwati pro cryptocurrency pamilihan, kang bakal legalize aktivitas saka perusahaan cryptocurrency ing negara.

Nyambut legitimization akeh ngenteni déning pamaréntah, Coinbase Executive Mike Lempres ngandika "Miturut ngewangi perusahaan cryptocurrency tundhuk karo huruf saka hukum, pemimpin ing loro negara sing mapeng cara kanggo keuntungan ekonomi lan sosial teknologi anyar iki ngrembaka ing komunitas. "


akademi sains Chinese urip Lab matématika blockchain

institusi ilmu Federal China kang, ing Akademi Èlmu Cina, njupuk bagéyan ing gaweyan anyar riset babagan blockchain.

Akademi paling kanggo èlmu ing China ngandika iku wis ditetepake anyar “Data Big lan blockchain Lab” sak Seminar 15 Juni. Lab, kang lagi dibukak ing collaboration karo basis Beijing blockchain wiwitan Tai Cloud Corp, bakal fokus ing “hubungan antarane teknologi blockchain lan matématika.”


Ethereum Foundation, OmiseGO, liyane, Sponsor saka Stanford Center for blockchain Research

Ethereum Foundation, OmiseGO, liyane, Sponsor saka Stanford Pusat Riset blockchain
Stanford, salah siji universitas top ing donya, wis dibukak pusat blockchain anyar sing sebagian mbiayai ing limang taun sabanjuré dening Ethereum Foundation, Protocol Labs, ing Interchain Foundation, OmiseGO, DFINITY Stiftung lan PolyChain Capital.

tengah bakal nggarap cocog riset kanggo papan iki, karo sawetara makalah wis metu kalebu siji judul: "Bukti-of-tundha lan randomness Beacons ing Ethereum."

bukti sing bakal banget migunani minangka sharding marches bebarengan, karo tengah kanggo luwih dana sawetara Kursus related blockchain ing Stanford, kalebu siji disebut "cryptocurrencies, rentengan pemblokiran, lan kontrak pinter. "

mahasiswa dhiri kita wis mesthi ora bisa nglawan judhul sing, supaya mugia padha duwe sawetara cara ngatur dikarepake amarga karo paket pituwas "nandang gerah edan" kita kudu mikir ana uga daftar tunggu.

Nor bakal sing ngelak bakal ketemu dening réplikasi mesthi online (minangka adoh minangka kita bisa ndeleng), nanging bakal ana mesthi online ing adoh luwih boring, durung asring sanget penting, lapangan kriptografi, karo lulusan buku online free ing kriptografi kanggo uga kasedhiya.

"Blockchains bakal dadi saya kritis kanggo mengkono bisnis global,"Dan Boneh, co-direktur blockchain Center ing Stanford, ngandika sadurunge luwih nambah:

"Iki area narik riset karo pitakonan ngelmu jero. Sawise sampeyan njaluk menyang rincian sing cepet éling sing wilayah iki bakal generate akeh iki: PhD tengen kabeh ilmu komputer lan ngluwihi. "


Report Kraken Market Saben dina kanggo 20.06.2018

BTC
$6,752
↑ 0,24%
$56.2M
ETH
$534.6
↓ 0,37%
$44M
BCH
$886.47
↓ 1,39%
$4.08M
ETC
$16.29
↑ 4,62%
$4M
XRP
$0.5405
↓ 1.11%
$3.7M
EOS
$10.46
↓ 1.13%
$2.45M
mlayu
$266.1
↑ 2.08%
$1.65M
LTC
$97.55
↓ 1,53%
$1.61M
XMR
$122.21
↓ 2,89%
$806,871
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$580,705
XLM
$0.2308
↓ 1,86%
$482,963
REP
$36.22
↓ 0.66%
$406,956
ZEC
$193.0
↓ 2,27%
$373,453
ICN
$0.714
↓ 0,91%
$53,614
bisnis
$55.1
↑ 0,11%
$36,146
Westin
$0.0030
↓ 0,07%
$27,343

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$120M perdagangan tengen kabeh pasar dina
Crypto, EUR, USD, JPY, CAD, GBP


blockchain News 21.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *