blockchain News 19.05.2018

Coincheck nggoleki persetujuan saka aturan Japanese & plans expansion US

Kurang saka patang sasi sawise kalah unprecedented $500 yuta saka cryptocurrency kanggo peretas, exchange cryptocurrency Japanese Coincheck wis ngrantam mbalek maneh sawijining.

Ing Kepemimpinan anyar sawise sale geni kanggo perantara Monex Inc., Coincheck wis mbuwang akeh banget kanggo nambah keamanan lan mulihake kapercayan antarane klien sing mundur ing paling $540 yuta ing tangi saka hack. Ing Interview, Monex eksekutif Oki Matsumoto ngandika ngarepake ijol-ijolan kanggo ngamanake lisensi resmi ing Jepang wulan. Kang uga planning kanggo nggawa platform Coincheck kang kanggo Amerika.

Matsumoto terus ngomong: "Awaké déwé bisa njembarake basa customer kita ing Coincheck.”


blockchain News 19.05.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *