blockchain News 18.05.2018

Unionbank ing Filipina etalase peralatan mining Bitcoin

Bitcoin terus kanggo narik kawigaten manungsa waé institusi financial. Paling gedhé bank ing Filipina, Unionbank, wis presented peralatan mining Bitcoin sak konferensi bisnis.

Tandha ing bank gedhe pisanan publicly mining Bitcoin.


Infosys partners India karo bank-bank kanggo jaringan finance perdagangan basis blockchain

Infosys wis Njelajah teknologi blockchain kanggo nggawa efisiensi anyar kanggo perdagangan finance.

Jaringan perdagangan basis blockchain wis dirancang kanggo olèhé digitalisasi berkas pangolahan bisnis finance perdagangan lan isine wilayah kayata Validation kepemilikan, sertifikat saka dokumen lan pembayaran.

arep maju, grup yakuwi kanggo nggawe “ekosistem blockchain lengkap, mangkono contributing menyang Adoption luwih saka teknologi iki,” ngandika Ajay Gupta, general manager senior ing ICICI Bank.


Tel-Aviv Bursa Efek nggunakake blockchain kanggo platform kredit anyar

Stock Exchange Tel Aviv wis teaming munggah karo Accenture lan Floor ing, lan fintech hub Israel, kanggo mbangun platform kredit securities blockchain ngarahke kanggo ngidini kredit langsung kabeh instruments financial.

platform bakal tumindak minangka “siji-mandeg-toko kanggo kabeh aktivitas kredit securities, ngidinke akses kanggo volume securities luwih gedhe ing wektu-pigura cendhek, malah operasi ing posisi istilah-cekak,” a negara press release.


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *