blockchain News 17 Januari 2018

Blockchain ETFs dibukak ing NASDAQ lan NYSE Arca

Reality Enggo bareng Advisors lan seru Trust ETF dibukak dana exchange-perdagangan basis blockchain pisanan (ETFs) ing NASDAQ lan New York Stock Exchange Arca dina.

Enggo bareng kasunyatan’ ETF kabuka ing $24.20, nalika ETF seru kang miwiti nyedhaki $20.

Loro-lorone ETFs istimewa bakal nandur modal ing perusahaan basis blockchain.

Kian Salehizadeh, analis Enggo bareng Reality ngandika:

“We wanted kanggo nindakake teknologi-related blockchain ETF, supaya ora liyane dana Bitcoin nanging soko sing njupuk kauntungan saka ekosistem ndasari.”

Nalika detik wis ora resmi ditanggepi karo persetujuan ETFs, lack saka setuju formal tegese ETFs padha kanthi otomatis disetujoni ing hukum saiki, Salehizadeh diterangno.

ing saiki, SEC duwé 75 dina kanggo ngetokake setuju utawa kabotan menyang key ETF. Yen ora setuju utawa kabotan kuwi wis nyatakake, dana bisa kadhaptar.


bank Japanese paling gedhé plans kanggo miwiti exchange cryptocurrency

Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) launched inisiatif kanggo mbukak exchange anyar lan ngetokake itungan virtual dhewe: ing "MUFG duwit receh."

bank uga bisa ngontrol ing Nilai saka duwit receh, kang ngarahake dadi worth kira-kira 1 yen. Pangguna bisa nggunakake dhuwit recehan iki, diakses saka Smartphone, kanggo mbayar barang lan layanan ing fashion aman.

MUFG wis ngarahake kanggo nambah Adoption karo Penyetor lan pengecer saindhenging Jepang kanggo platform pembayaran lan ngarahake kanggo miwiti mengko ing taun.

MUFG wis kabar Agensi Financial Layanan plans kanggo ngetokake dhuwit recehan lan mbukak ijol. Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ bakal nyawisna lengkap kanggo ditokake dhuwit recehan MUFG, karo plans kanggo ngatur Sayemboro kanggo generate gagasan kanggo panggunaan bisnis saka dhuwit recehan MUFG ing Maret.

Supaya kanggo netepake exchange itungan virtual in Japan, iku wajib kanggo ndhaftar Agensi Financial Services, lan isih ana sawetara hurdles kiwa.

The Mitsubishi UFJ Financial Group, kantor pusat ing Langkawi, Tokyo, iku klompok financial paling Jepang lan 2 paling gedhé Bank nyekeli perusahaan ing donya, nyekeli sak $1.8 triliun USD.

blockchain News 17 Januari 2018


blockchain News 17 Januari 2018