blockchain News 17.05.2018

NYC exchange Genesis ditampa BitLicense

Genesis Global Trading wis diduweni BitLicense saka Departemen New York negara kang Financial Services (DFS), nggawe mung tenan kalima ing telung taun kanggo nampa lisensi kontrovèrsial.

exchange caters kanggo net worth dhuwur lan lembaga investor lan nawakake 24/7 dagang ing Wikipedia, Litecoin lan liyane.


jaringan Lightning mundak akeh luwih sehat lan kuat

Jaringan Lightning wis akeh. Jumlah kelenjar wis nambah liwat telung sasi, minangka graph iki nuduhake bandingke Februari 2018 Mei 2018.

blockchain News 17.05.2018

model iki nampilake nomer kelenjar kang bisa dadi diangkah utawa kompromi lan resistance LN kang kanggo iki, nuduhake % saka jaringan sing isih bakal operasional, nuduhake disentralisasi nambah saka LN.

Kesepakatan punika jaringan Lightning wis thukul lan apik saka Februari kanggo May.


Sberbank jangkep Rusia kang pisanan transaksi jaminan nggunakake blockchain

bank Russian Sberbank lan telecoms MTS tenan wis conducted apa padha ngomong transaksi jaminan komersial pisanan ing negara kang digawe nggunakake blockchain.

MTS announced sing wis diselehake obligasi komersial 750 yuta rubles ($12.11 yuta), karo panuku utami kang Sberbank, nggunakake blockchain platform tertutup kasedhiya dening Depository Settlement National.

Andrey Kamensky, VP saka finance, investasi lan M&A ing MTS, komentar sing transaksi blockchain sukses iki digawa metu liwat “kabeh chain utang, saka panggonan seko keamanan lan panrimo awis kanggo kasenengan kabeh kewajiban kanggo investor.”


blockchain News 17.05.2018

3 comments

  1. It’s perfect time to mɑҝe a few plans for the long run and it is time to be happy. I’ve learn this submit and if I could I ԝish to suggeѕt you few fascinating thingѕ or advice.
    Perhaps you can write next articles regarding this article.

    I wish to learn more things about it!

  2. You sure know what you’re talking about. Everyone is going to soon be visiting your site.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *