blockchain News 16.05.2018

New blockchain ETF urip ing NYSE

A dana blockchain exchange-perdagangan anyar dibukak ana ing Bursa Saham New York.

ETF ing (BKC) ngemu Enggo bareng saka 32 perusahaan apa ing cryptocurrencies utawa ndasari teknologi blockchain sing. ETF mbukak dening Rex Enggo bareng lan aktif ngatur dening Brian Kelly, kontributor CNBC lan kepala BKCM, kang nganggo strategi aset digital kanggo klien.

dana uga ngemu Enggo bareng saka Square lan chipmaker Advanced Micro Devices.


Mentri Keuangan French ngandika kang hasrat babagan cryptos

Menteri Keuangan Prancis, Bruno Le Maire, wis dadi resmi paling senior Eropah kanggo outspokenly support Crypto minangka wong ngumumaké papan wis kang "total lan ditemtokake support."

Le Maire bubar ngandika, miturut terjemahan atos:

"Aku anyar taun kepungkur, nanging saiki aku hasrat. Sampeyan njupuk kula taun. Ayo kita ngajari kita fellow citizens kanggo nggawe France Panggonan pisanan kanggo blockchain lan Crypto-aset inovasi ing Eropah. "


Coinigy urip langganan adhedhasar app dagang Crypto

Coinigy, platform dagang cryptocurrency maya basis, wis announced Bukak saka Coinigy Mobile, aplikasi dagang cryptocurrency mobile basis langganan kanggo iOS lan Android, nyediakake pelanggan karo platform kanggo perdagangan liwat saklawasé 20 ijol-ijolan karo panyambungan data antarane luwih saka 40 ijol-ijolan.

Boten kados saklawasé kabeh platform dagang cryptocurrency, dagang app Coinigy Mobile dianggo ing model langganan ngendi sing nganggo diwenehi akses kanggo platform lan functionalities sawijining $21.95 saben sasi.


Produsèn peralatan Bitcoin mining file Kanaan kanggo IPO $ 1B

Kanaan Inc., Edo paling gedhé kaloro ing donya hardware mining Bitcoin, diajukake aplikasi listing kanggo ijol-ijolan Simpenan Hong Kong, iki bakal Crypto paling gedhe ing donya related IPO.

Kanaan yakuwi kanggo miwiti dagang sanalika Juli, wong karo kawruh saka prakara ngandika, takon ora bisa dikenali amarga informasi pribadi. Perusahaan, adhedhasar ing Hangzhou, didol 300,000 rigs mining Bitcoin pungkasan taun lan wis revenue saka 1.3 milyar yuan ($205M). Liwat taun kepungkur, income net surged luwih saka sixfold, miturut key ana kang.

A listing Kanaan bakal IPO Hong Kong pisanan saka industri cryptocurrency.


platform nandur modal sosial eToro kanggo miwiti exchange Crypto in US

eToro, platform nandur modal sosial, punika launched exchange cryptocurrency lan dompet mobile, lan ngembangaken menyang Amerika Serikat.

“Konsumen kabeh ndonya kudu duwe akses kanggo pribadi padha kudu melok pasar cryptocurrency, preduli saka expertise,” CEO Yoni Assia ngandika ing release penet.

pedagang cryptocurrency Top bakal bisa kanggo entuk income dening nggawe portofolio sing transparan ing eToro lan saéngga pedagang kanggo nyalin dagang sing.

platform wis 10 pangguna yuta saka 140 negara, saka Cina lan Rusia kanggo Swiss lan Inggris.

Senajan ora timeline iki diwenehi nalika opsi cryptocurrency bakal kasedhiya ing US, eToro plans kanggo kurban dagang cryptocurrency ing saben ukum ing negara.


Azerbaijan revenue pajak ditampa ing cryptocurrency

Azerbaijan wis taxing revenue ditampa ing cryptocurrency, miturut Nijat Imanov, Wakil direktur umum privasi tax lan departemen riset strategis kanggo Pajak Kementerian, miturut negara kang Trend News Agency.

Yen wong mundut cryptocurrency lan sadean ing rega luwih, MediaWiki direkam minangka income lan tundhuk pajak, Imanov ngandika, nelpon iku tax MediaWiki kanggo èntitas legal lan tax income kanggo individu.


blockchain News 16.05.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *