blockchain News 15.05.2018

Coinbase mbewarakke Suite saka produk lembaga

Cryptocurrency exchange Coinbase ngumumake wis resmi ngetokake Coinbase Pancake, produk ngarahke ing ndhukung Adoption cryptocurrency lembaga.

Pancake Coinbase iku layanan panyimpenan Crypto katuntun ing institusi financial gedhe.

Prodhuk bagean Suite saka produk lembaga kang dibukak. Coinbase diterangno kok milih kanggo miwiti prodhuk ing lingkungan saiki, matur:

“Ing sawetara sasi kepungkur liwat 100 dana pager digawe sing istimewa nandur modal ing lan cryptocurrency perdagangan.”

Pancake Coinbase wis partnering karo Pasar US & Komisi Exchange diatur broker-bakul, mangkono nggabungke karo audit pihak katelu lan validasi Reporting financial, meets persyaratane “SEC diatur broker-bakul.”


Kraken donor $ 1M kanggo blockchain pembelaan grup Coin Center

Jesse Powell, CEO saka exchange cryptocurrency Kraken, nyumbang $1 yuta kanggo ing Coin Center ana ing wayah wengi nirlaba ing gala taunan organisasi pembelaan ing New York City. Kraken uga janji kanggo cocog sumbangan kanggo Coin Center nganti pungkasan sasi, nganti $1 yuta.

Iku paling gedhe siji sumbangan digawe kanggo Coin Center, ngandika Neeraj Agrawal, a juru wicoro kanggo Washington, DC mikir tank adhedhasar.


Bank Zimbabwe bans institusi finansial nganggo Bitcoin

Reserve Bank of Zimbabwe wis dhawuh kabeh institusi financial ing negara kanggo langsung mandheg dagang utawa transacting cryptocurrencies.

Bank tengah ngandika institusi financial kudu metu sesambetan sembarang ana karo ijol-ijolan itungan virtual ing 60 dina lan nerusake kanggo liquidate lan restitute saldo akun ana.

RBZ nyathet saka institusi banking, Norman Mataruka, ngandika "Minangka panguwasa babakan dhuwit, Reserve Bank of Zimbabwe iku custodian saka umum dateng lan duwe kewajiban kanggo njogo integritas sistem pembayaran… Bank cadangan bakal terus rapet ngawasi pembangunan cryptocurrency regional lan global supaya ngandhani arah privasi. "


paling gedhé exchange cryptocurrency Upbit Korea kang nandheske kabeh dana iku nyata

UPbit wis dikonfirmasi kabeh dana ing cryptocurrency sing nyata, minangka kawitan kacarita dening @CryptoOfKorea.

exchange cryptocurrency paling gedhe Korea Selatan kang wis announced sing ora ngapusi dana pangguna lan ngapusi investor.


Thailand waives 7% Pajek ing dagang Crypto lan nandheske 15% tax hasil tutup

Departemen Revenue Thailand kang bakal waive tax Nilai-ditambahake (pajek) kanggo wong dagang ing cryptocurrencies ing pasar exchange disetujoni dening Komisi lan Sekuritas (SEC).

A hukum anyar governing transaksi cryptocurrency teka menyang pasukan ing 14 Mei. Saroch Thongpracum, direktur ing departemen iku urusan hukum, ngandika ana iku bakal ngetokake Peraturan anggadhahi 7-saben sen pajek kanggo individu investor ngirangi beban pajeg.

Individu isih kudu mbayar sen 15-per-ibukutha hasil tax, uga dikenal minangka tax withholding, ing income entuk ing transaksi.


exchange Cryptocurrency BitOasis suspends sacara Fiat

exchange basis Dubai BitOasis wis dilereni soko tugas dagang UAE dirhamin / BTC, kasebut masalah karo bank pelayanan ijol-ijolan dhewe.

A komunikasi dikirim menyang pangguna BitOasis wingi sing miwiti Selasa, ora luwih dirhami bisa mundur saka bursa, ninggalake pangguna karo dina mung kanggo mindhah sing imbang liya utawa ndhuwur iku munggah karo liyane dirhami yen pengin.

saiki, ana tanggal pesawat kanggo reactivation withdrawals dirhami lan celengan dening transfer kabel.


LedgerX nginggilaken antarmuka panganggo kanggo Bitcoin opsi dagang

Bitcoin platform asale LedgerX punika launched anyar, antarmuka Sederhana sing ngijini Bitcoin investor entuk kapentingan ing Holdings.

Layanan anyar, announced ana, makaryakke Kajaba kanggo ana opsi Bitcoin telpon karo pangguna pasuryan streamlined kanggo investor, miturut presiden LedgerX lan pejabat resiko pangareping Juthica Chou.

Chou diterangno:

“Kita wis mirsani liyane lan liyane dikarepake kanggo wong sing arep kanggo entuk sawetara Urut saka kapentingan mati Bitcoin lan kredit ora persis alam kanggo wong – utamané kredit ngendi padha entuk kapentingan sing bali ing Wikipedia. Supaya kita lagi ningali peserta teka bali kanggo dagang.”


 

siji komentar

  1. I like the helpful іnformation you provide in your articⅼеѕ.
    I will bookmark your blоg and check agɑin here regularly.
    I’m quite cеrtain I will learn many new stuff right here!
    Good luck for the next!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *