blockchain News 14.05.2018

plans kutha New York blockchain tengah

Announced ana sak minggu blockchain ing New York, New York City Economic Development Corporation (NYCEDC) wis ngetokake saperangan gagasan kanggo sijine kutha ing peta minangka pusat teknologi blockchain. Utomo antarane wong-wong sing rencana kanggo mbukak “blockchain Center” sing loro bakal ningkataké kesadaran umum teknologi lan nggampangake obrolan antarane kepentingan industri.

The NYCEDC uga ngumumake kompetisi, samesthine kanggo miwiti ing pungkasan 2018, dimaksudaké kanggo generate gagasan kanggo Ngapikake layanan kotamadya karo tech blockchain.


Samourai lan goTenna Bukak Bitcoin wallet kang dianggo tanpa internet

Wiwit sambungan internet ora tansah kasedhiya, dipercaya utawa pribadi, kedhaftar cryptocurrency kudu cara alternatif kanggo nyambung menyang jaringan. Dadi ing wiwitan New York basis goTenna, didegaké ing 2012 dening vokal Brasil Daniela lan Jorge Perdomo, wis partnering karo Samourai Dompet kanggo miwiti app Android iki panas sing ngidini kedhaftar kanggo ngirim pembayaran Bitcoin tanpa sambungan internet.

“Sampeyan kudu bisa nglampahi Bitcoin malah ing wilayah bilai,” goTenna engineer Richard Meyers ngandika, kasebut vokal Perdomo’ karya anyar ing Puerto Rico, ngendi piranti goTenna mbantu wong sambungake sawise Hurricane Maria. “Anggere sampeyan duwe cara kanggo ngisi telpon, sampeyan bisa munggah lan meshed lan sesambungan.”

“Nawakake alternatif sing luwih censorship-tahan,” Meyers ngandika.


belasting Florida pisanan agensi US gov kanggo nampa Bitcoin

A Florida belasting kabupaten wis partnered karo Bitcoin pembayaran prosesor Dananjaya kanggo nampa cryptocurrency kanggo maneka layanan.

Collector Tax Seminole County Joel Greenberg ngandika ing statement ana sing kantor bakal njupuk Bitcoin kanggo pembayaran gadhah lisènsi driver lan KTP, tags automobile lan irah-irahan lan tax property.

Greenberg ngandika ing statement:

“Sasaran saka drajat ing kantor kanggo nggawe pengalaman customer kita luwih cepet, pinter lan luwih efisien, lan kanggo nggawa layanan pemerintah saka abad ka-18 menyang abad 21 lan siji cara punika Kajaba saka cryptocurrency kanggo pilihan pembayaran kita… karo kantor Tax Collector kang Seminole County, kita wis melu lembaga pemerintah kita kawitan kanggo nampa Bitcoin… dening nggawe gampang lan rapi kanggo wong-wong mau,” kang ditambahake.


NASDAQ-powered exchange cryptocurrency kanggo miwiti ing Juni

dx.exchange, kang disetel kanggo miwiti wulan, wis ijol-ijolan Crypto pisanan powered by NASDAQ. "Ing kauntungan saka kerjasama iki threefold: jeneng account, teknologi lan peraturan,"Ngandika CEO DX Exchange Daniel Skowronski.

Nalika kauntungan pisanan cukup poto-panjelasan, Skowronski luwih diterangno sing teknologi sing bakal gumantung ing infrastruktur NASDAQ iku, kayata engine cocog sawijining - digunakake dening liwat 70 ijol-ijolan sak donya.


SAP kanggo miwiti blockchain project sumber

Multinasional tenan lunak SAP ngembangaken sawijining karya karo blockchain menyang papan sumber chain.

SAP is looking kanggo aplikasi tech kanggo sumber rentengan tetanèn kanthi cara Farm kanggo inisiatif Consumer.

Torsten acce, timbal blockchain SAP kang ngandika “Teknologi meningkat ngijini perusahaan kanggo nglacak asal saka produk pangan, ketik panjalukan lan kurban, lan keasliane lan nglakokaké transaksi.”


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *