blockchain News 13.06.2018

Binance plans kanggo mbangun kantor ing Kapuloan Channel

Sawise bubar bangunan kantor ing Malta, ijol-ijolan paling gedhé ing donya kanthi volume dagang, Binance, wis mutusaké kanggo mbukak nganti kantor liyane, wektu iki ing Kapuloan Channel (pulo Jersey, antarane UK lan Prancis), menehi iku luwih keluwesan kanggo operasi ing UK lan Eropah pasar

"Strategi expansion global… uga mbentuk dhasar operasional kuwat kanggo expansion kita menyang liyane Eropah "ngandika Binance CEO Zhao Changpeng.

bangsa wis privasi lan tax sarujuk kahanan kanggo bisnis sing pengin nyiyapake akun-akun financial sing ana. Binance kudu mbayar 10% tax ing income sawijining.


Coinbase urip dana indeks Crypto

Crypto buta Coinbase announced sing dana indeks cryptocurrency sawijining, pisanan dicethakaké ana ing Maret, saiki mbukak kanggo investor ing AS.

Perusahaan ngandika ing kirim blog sing wis katon "akeh banget" kapentingan saka investor, lan saiki iku wis sik njongko metu sing pengin nandur modal antarane $250,000 lan $20 yuta. kanggo saiki, perusahaan ngandika, partisipasi winates kanggo U.S. lan wong-wong sing investor akreditasi.

Coinbase Index Dana menehi cahya investor kanggo kabeh aset kadhaptar ing ijol-ijolan, bobot dening Kapitalisasi pasar.

Coinbase ngomong sing iki digunakake kanggo miwiti dana liyane sing "diakses kanggo kabeh investor lan nutupi sawetara jembare aset digital" supaya, yen lagi ora U.S terakreditasi. investor, ana uga kesempatan kanggo gumantung ing apa sing sabanjuré.


Zug tes blockchain arep mercon lan ID digital

Ing kutha Zug, asal saka Swiss Cryptotal, ngajak pedunung kanggo voting blockchain eksperimen. Lagi samesthine kanggo ijolan views ing macem-macem masalah wigati lokal, kalebu mercon sak Festival Lakeside taunan lan nggunakake liwat digital nyilih buku lan mbayar Fees parking.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 12.06.2018

BTC
$6,579
↓ 2,94%
$70.6M
ETH
$494.7
↓ 4,70%
$68.8M
ETC
$14.84
↑ 18,1%
$18.3M
XRP
$0.5531
↓ 4.54%
$10.7M
EOS
$10.03
↓ 10.5%
$9.97M
BCH
$872.32
↓ 5,71%
$8.83M
LTC
$100.89
↓ 3,60%
$3.04M
XMR
$124.38
↓ 6,87%
$2.04M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$1.39M
XLM
$0.2274
↓ 5,55%
$1.25M
ZEC
$194.8
↓ 1,14%
$1.09M
mlayu
$264.4
↑ 1,47%
$915,156
REP
$31.03
↓ 5,14%
$322,208
ICN
$0.714
↓ 2,56%
$100,634
bisnis
$54.7
↓ 5,54%
$79,274
Westin
$0.0031
↓ 0.87%
$17,820

Kraken DIGITAL ASSET EXCHANGE
$197M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 13.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *