blockchain News 12 Januari 2018

search engine Chinese Baidu urip platform blockchain-as-a-layanan

Chinese search buta Baidu wis dibukak blockchain-as-a-layanan dhewe (BaaS) platform.

Adhedhasar teknologi dikembangaké déning Baidu, platform mbukak mranata metu kanggo nyedhiyani paling “pangguna-loropaken” layanan blockchain.

Miturut situs darmabakti tenan kang, “Baidu Trust” ngidini ngleksanakke lan jiplakan saka transaksi, lan bisa Applied ing macem-macem kasus panggunaan, kalebu itungan digital, tagihan digital, Manajemen kredit bank, Manajemen insurance audit financial, lan liyane.


Wangun pamaréntah AS grup apa fokus ing cryptocurrencies

Sekretaris US Keuangan Steven Mnuchin ngandika ana sing Stabilitas kasil Council Financial, awak pemerintah sing nerusake risiko kauangan, wis grup apa fokus ing cryptocurrencies.

Mnuchin ngandika ing proses sak katon ing The Economic Club in Washington, D.C. sawise kang takon bab topik Bitcoin.

“We sing banget fokus ing cryptocurrencies,” Mnuchin diterangno, pointing kanggo diskusi karo aturan ing U.S. pemerintah lan mengko nyatakake: “Kita arep kanggo nggawe manawa wong ala ora bisa nggunakake duit iki apa ala.”

Mnuchin ditambahaké sing Jeksa Agung bisa ngetokake ana siji sing U.S. pamaréntah bakal melu karo grup internasional G-20 uga.

Mnuchin iki takon yen cadangan Federal kamungkinan kanggo berkembang versi digital dhewe itungan Fiat.

“Panganan lan aku ora mikir ana perlu kanggo sing ing titik iki,” Mnuchin ngandika.


Rusia kang Sberbank mbewarakke Lab blockchain

Sberbank, salah siji saka bank-bank paling gedhé ing Rusia, wis announced laboratorium blockchain kanggo berkembang lan test solusi basis blockchain.

Lab anyar yakuwi kanggo generate prototype produk, nindakake tes pilot lan masang solusi basis bisnis-blockchain kanggo Sberbank Group, release penet ngandika.

Miturut Igor Bulantsev, senior presiden Sberbank kang, blockchain bisa bantuan ing “reshaping” bisnis pasar financial, uga aktivitas lan layanan ing bank iku.


Blockchain Bill teken elektronik ngajokaken ing Tennessee

A lawmaker ing Tennessee wus ngajokake Bill anyar sing ngenali tetandan blockchain minangka cathetan elektronik legal, menehi gaweyan legislative paling anyar kanggo nglakoni ing anyar minggu.

Bill, diajukake ing Tennessee Perwakilan dening lawmaker negara Jason Powell ing Jan. 10, mantul bêsik padha saka aturan diajukake ing Florida lan Nebraska.

Nanging karo efforts ing Florida lan Nebraska, iku tetep bakal katon carane legislatif liyane bakal nanggepi minangka ngukur pindhah ing proses debat.


bank Online Swissquote tambah wawasan MediaWiki iku amarga dagang Bitcoin

bank Online Swissquote diubah wawasan MediaWiki sawijining 2017, Duwe kauntungan saka dagang kuwat ing cryptocurrencies. Perusahaan wis swamped karo kapentingan kanggo dagang Bitcoin.

Kelenjar basis Swissquote ngarepake pangentukan wis nyacah 186 yuta francs Swiss ing 2018, 8 yuta luwih saka iku wis ramalan ing forecast paling anyar. Bank ngandika iku bakal ngirim MediaWiki pretax watara 45 yuta francs, miturut statement dina.

Munggah cetha ing pangentukan lan MediaWiki wutah ana asil faktor loro, Swissquote ngandika.

Pelanggan perdagangan Ngartekno luwih karo securities lan manca, nalika perusahaan uga Malah saka introduksi saka dagang cryptocurrency.

Swissquote iki pisanan bank online Eropah kanggo miwiti kurban kuwi ing Juli, 2017.

blockchain News 12 Januari 2018


Jepang DMM Group urip exchange Bitcoin

DMM Group, a eCommerce lan nyekeli Internet perusahaan Jepang basis punika launched exchange anyar disebut DMM Bitcoin.

Perusahaan iki planning ing kurban 24/7 Dhukungan pelanggan, lan saiki Newest diatur Bitcoin exchange Japan.

tenan iki resmi kadhaftar minangka 'sudagar itungan virtual’ ing Biro Keuangan Jepang


blockchain News 12 Januari 2018


kiriman web: