blockchain News 12.06.2018

$20M Eter disusupi saka lingkungan diatur apps Ethereum

Miturut Cina tenan keamanan internet Qihoo 360 Netlab, hacker wis dicolong $20 yuta ing Eter saka lingkungan diatur rigs mining Ethereum lan aplikasi saka pihak katelu. Experts ing tenan ngomong serangan cyber target kelenjar Ethereum unsecured ing Internet.


perusahaan mining Crypto kanggo bakal kadhaptar ing London Stock Exchange

A perusahaan sing ngijini wong mine cryptocurrencies liwat telpon lan komputer kanthi nggunakake layanan langganan wis announced plans kanggo dhaptar ing London Stock Exchange, kawitan kanggo ijol-ijolan.

Argo blockchain ngandika kang ngarep-arep kanggo mundhakaken £ 20 yuta ing listing lan ngarepake supaya rego ing watara £ 40 yuta. Argo ngandika bakal perusahaan mining Crypto pisanan kanggo nggabungake pasar Simpenan London.


industri Banking ngentèkaké $ 1.7B ing blockchain

Industri layanan financial ngentèkaké $1.7 milyar buku besar tahunan ing mbagekke, miturut peneliti Greenwich Associates.

sinau nuduhake modal ngginakaken ing blockchain tambah 67% pungkasan taun, karo siji ing 10 bank-bank lan perusahaan nglaporake mbuwang ing keluwihan saka $10 yuta. uga, nomer karyawan nggarap gagasan blockchain tikel taun pungkasan.

Richard Johnson, presiden Struktur Greenwich Associates Market lan Teknologi ngandika luwih saka telung kwartal saka proyèk sing saiki ing pembangunan sing samesthine kanggo pindhah urip ing rong taun.


CFTC telpon kanggo ijol-ijolan Crypto kanggo nuduhake data dagang

AS Commodity FUTURES dagang Komisi (CFTC) wis dijaluk sing saperangan ijol-ijolan itungan Crypto – Bitstamp, Coinbase, itBit lan Kraken – data dagang ijol-ijolan kanggo nemtokake apa penipuan nggowo pengaruh pasar Crypto.

Nalika diselidiki CFTC kang isih ing tataran awal, nuduhake yen aturan duwe kapentingan serius ing panggolekan ijol-ijolan Crypto pengawasan sawijining. ing tartamtu, ing CFTC investigating apa pasar wis kena pengaruh dening laku dagang kayata spoofing utawa apa pedagang sing ngetik menyang mundhak rega Ponggawa utama.


bank-bank Korean rencana kanggo nggunakake blockchain kanggo verifikasi ID customer kang

Gugus banking nasional ing Korea Kidul plans kanggo muter metu sistem ID verifikasi basis blockchain kanggo bank-bank komersial domestik.

Sistem anyar, BankSign, bakal kurban bank-bank lokal pilihan kanggo ngganti sistem ID verifikasi ana sing wis ing Panggonan kanggo puluh ing Korea Kidul.

Anyar layanan ID blockchain, kang bakal kasedhiya kanggo loro online lan seluler banking, tandha siji saka efforts pisanan dening bank-bank komersial ing Korea Kidul kanggo nggawe aplikasi blockchain kasedhiya kanggo konsumen umum.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 11.06.2018

BTC
$6,778
↓ 0,38%
$81.5M
ETH
$519.1
↓ 2,83%
$78.1M
BCH
$925.14
↓ 3.49%
$13.3M
XRP
$0.5794
↓ 1,18%
$13M
EOS
$11.20
↓ 4,76%
$11.2M
LTC
$104.66
↓ 2,06%
$4.6M
XMR
$133.55
↓ 1,32%
$2.59M
ETC
$12.57
↓ 5,20%
$2.53M
mlayu
$260.6
↓ 4,84%
$1.47M
XLM
$0.2407
↓ 3,62%
$1.29M
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$1.03M
ZEC
$197.0
↓ 4,51%
$723,533
REP
$32.71
↓ 1.27%
$364,757
ICN
$0.733
↓ 3,43%
$174,026
bisnis
$57.9
↓ 5,31%
$49,674
Westin
$0.0031
↓ 0,51%
$25,625

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$212M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 12.06.2018

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *