blockchain News 11 Januari 2018

Regulator Ex-Financial: Aku pengin aku wis nandur modhal ing Wikipedia nalika aku marang wong kanggo ati-ati

Mantan pengatur financial Bart Chilton wishes wus nandur modhal ing Bitcoin lan liyane cryptocurrencies populer bali nalika sampun ngatag-atag kanggo ati-ati.

Chilton ngandika iku isih “Wild West” njaba pasar berjangka ing diatur, nanging ditambahaké fluktuasi rega massive wis wiwit “mellowed metu.”


Jepang Fisco mbewarakke Bukak saka dana cryptocurrency

Japanese tenan riset investasi lan operator exchange Bitcoin Fisco wis announced sing bakal miwiti dana cryptocurrency.

Teka sawise tenan ditanggepi jaminan Bitcoin taun pungkasan, dana Crypto anyar bakal nandur modal luwih saka 300 yuta yen ($2.66 yuta) ing Bitcoin lan duit digital liyane, miturut Nikkei.

dana nagih pisanan saka sawijining jinis ing Jepang.


Arizona legislatif introduce Bill kanggo ngidini warga kanggo mbayar pajak karo Bitcoin

A Bill anyar diajukake ing Arizona Senat ngatur, yen disetujoni, ngidini wong kanggo mbayar ayahan tax negara sing nggunakake Bitcoin utawa liyane cryptocurrencies.

Public records nuduhake yen Bill - disponsori dening Senator negara Warren Petersen lan disponsori dening telung legislatif liyane - iki diajukake kanggo wawasan ing Jan. 9. Bareng wis diarani ing Arizona Senat Aturan Panitia deliberation luwih.

Miturut teks, langkah bakal ngidini kanggo nggunakake “gapura pembayaran, kayata Bitcoin utawa cryptocurrency liyane, nggunakake sistem peer-to-peer” supaya mbayar “tax lan kapentingan lan paukuman” duwe utang kanggo pamaréntah negara.

Arizona legislatif wis dipindhah kanggo sarujuk tagihan related kanggo tech ing past. spring pungkasan, Legislatif dirampungaké Bill sing ngenali tetandan blockchain lan kontrak pinter sah ing hukum negara. Pemerintah. Doug Ducey mlebu langkah menyang hukum Maret pungkasan.


U.S. layanan marsekal plans kanggo lelangan 3,813 bitcoins

The U.S. Marsekal Service bakal lelangan mati 3,813 bitcoins dicekel karo Federal, Civic lan kasus administratif. Recehan sing worth meh $54 yuta ing prices saiki.

Lelangan dening Departemen Kehakiman agensi bakal njupuk Panggonan sak dangunipun enem jam ing Jan. 22. The bitcoins bakal ana for sale in 11 pamblokiran, sing paling gedhé bakal ngemot 813 bitcoins. Peserta sing dibutuhaké kanggo nggawe simpenan $200,000, agensi ngandika ing statement ana.


Senat AS kanggo terus patemon ngrembakaken cryptocurrencies

The U.S. Layanan financial panel Senat kang bakal terus ditakoni wulan karo ndhuwur pasar aturan negara kang kanggo ngrembug Bitcoin kupeng Rising uneg-uneg liwat cryptocurrencies risiko nuduhke kanggo sistem financial, wong karo langsung kawruh saka prakara marang Reuters.

Komite Senat Banking bakal njupuk paseksi saka Commodity FUTURES dagang Komisi Ketua Christopher Giancarlo lan Ketua Securities and Exchange Commission Jay Clayton ing awal Februari, sumber ngandika.


Rusia kalepatan kanthi Bill cryptocurrency: Mung ijol-ijolan disetujoni diijini

Mentri Rusia iku Finance bakal nggawe Saliyane Bill legalization cryptocurrency, kang bakal ngidini dagang aset kuwi mung ing tartamtu “resmi” ijol-ijolan.
Wakil Menteri Keuangan Alexei Moiseyev marang RNS.

Dhaptar ijol-ijolan resmi durung disetujoni, isih kang “rembugan”.

Moiseev njamin sing pelayanan ora pengin matesi transfer itungan Crypto ana, nanging nyana kanggo nyelehake “sawetara jenis framework ".

“Sing wis Crypto-duit, boten bakal. Nanging tuku lan sale bakal piye wae bakal standarisasi. Ing idea umum iku bakal perlu kanggo tuku lan ngedol aset ing ijol-ijolan informasi lan iki bakal ngumumaké, legalized.”
Alexey Moiseyev – Wakil Menteri Keuangan

Kementerian Keuangan presented Raperda saka Crypto-itungan ing Desember 2017, document bakal diajukake ing Duma State in February 2018. Kamentrian pracaya sing Crypto-duit kudu dianggep properti, ora dhuwit, lan pertambangan – tiba ing definisi saka aktivitas bisnis karo pajak khusus.


blockchain News 11 Januari 2018

Arkansas nemu Bitcoin ATM pisanan

ing Arkansas’ bangunan paling inggil lenggah mesin Bitcoin pisanan ing negara.

mesin wis digambar manungsa waé wiwit November nalika diselehake ing Store Corner lan More ing lantai lemah saka 40-crita Simmons Tower in downtown Little Rock.

“Aku wis nandang gerah persil saka kiriman mlaku karo,” ngandika store manager Connie Davis.

mesin duweke Freedom Coin Inc., kang duwe kantor cedhak Simmons Tower.

Chris Nathan Singer, co-pendiri lan Presiden Direktur saka Merdika Coin Inc., lan K.C. Surrett, presiden lan pejabat keuangan, ngandika padha jangka kanggo nginstal 10-15 mesin liyane ing Northwest Arkansas, Fort Smith, Jonesboro lan wilayah metropolitan liyane Arkansas.

“Aku Kesepakatan populer iku dagang berjangka owah rega,” Nathan Singer ngandika.

“Iku minangka sah minangka U.S kita. itungan,” Said Duszota, wong Arkansas lokal, customer Bitcoin ATM sing diwawancarai ing pemandangan.


Korea Kidul: Ora plans kanggo ban cryptocurrency

minggu iki, sawetara media sing paling cedhak ide kacarita sing pamaréntah Korea Selatan planning kanggo ban dagang cryptocurrency. Sing mesthi ora cilik, minangka Bill bakal kudu pass congress sadurunge bisa dijupuk menyang efek.

Minangka wis rampung wiwit Desember 13 saka 2017, ing Korea Ministry Kidul namung nyepakaké Bill sing bakal nutup mudhun ijol-ijolan cryptocurrency tartamtu. Iku ora planning kanggo ban dagang cryptocurrency ing short-term ing.

Yen pamaréntah Korea Selatan dimaksudaké kanggo ban dagang cryptocurrency, iku kang wis rampung ing Desember 13, tinimbang ngeculake macem-macem rancangan peraturan sing klebu ban ing cryptocurrencies manca dagang.

CCN dicethakaké ana ing papat rancangan peraturan utama pamaréntah Korea Selatan wis samesthine kanggo ngleksanakake dening Januari 20:

– Nyegah investor unaccredited saka dealing karo losses liwat cryptocurrencies Highly molah malih.
– Nyegah ijol-ijolan cryptocurrency strictly diatur saka operasi platform minangka Spekulasi kanggo investor unaccredited.
– bank-bank Request lan ijol-ijolan kanggo mesthekake investor underaged lan manca bisa akun dagang ora mbukak ing ijol-ijolan cryptocurrency.
– Sementara nundha lembaga investor lan investor toko saka nandur modal ing cryptocurrencies.

Kidul Mentri Korea Strategy lan Finance nandheske sing ora setuju karo proposal saka Departemen Kehakiman.
"Aku ora nuduhake views padha Departemen Kehakiman ing ban exchange cryptocurrency potensial,"Ngandika Gereja.

terang, proposal ban dagang cryptocurrency durung dirampungaké utawa malah sarujuk marang dening Korea Ministry Kidul Strategy lan Finance.


blockchain News 11 Januari 2018


 

kiriman web: