blockchain News 11.05.2018

Bank of Canada nggunakake blockchain kanggo enggal penyelesaian securities

paling anyar “project Jasper” trials blockchain wis ditampilake sing buku besar mbagekke sing efektif ing Automating pamukiman securities ing nyata-wektu, miturut Bank Kanada lan rong partners ing “securities terpadu lan utang pembayaran” project.

Gerry Gaetz, presiden lan CEO saka Pembayaran Kanada, iki dipetik minangka ngandika:
“Iki nuduhake yen iku bisa kanggo ngirim pembayaran ing cara sing wis tau wis rampung sadurunge – dening langsung ngganteni awis saka panuku kanggo ebay, asil ing pamukiman cepet.”


Upbit exchange Korean diobong dening penuntut

Penuntut ing Korea Kidul kabaripun wis diobong ing exchange cryptocurrency paling gedhé ing negara, UPbit. Penyidik ​​saka penuntut’ kantor Seoul nggolèki kantor kepala exchange ing 10th May.
UPbit disujanani penipuan kanggo dinuga sade cryptocurrency kanggo pelanggan sing ora bener terus, miturut laporan.
penuntut’ kantor nyatakake: “We wis aman hard disk lan buku accounting liwat confiscation. Analysis wis samesthine kanggo njupuk dina.”


Huawei kalebu Bitcoin wallet app ing nyimpen app sawijining

Pangguna telpon Huawei bakal bisa ngundhuh Bitcoin dompet ing piranti sing kanggo pisanan miwiti ana.

Huawei, Edo peralatan katelu-paling gedhe ing donya, wis ngeculake BTC.com kang Bitcoin wallet ing AppGallery sawijining, Miturut Alejandro de la Torre, wakil presiden BTC.com kang operasi bisnis.

Ngandika AppGallery bakal wis diinstal ing kabeh telpon Huawei anyar.

pamindhahan kamungkinan bakal duwe impact paling ing pasar Cina, ngendi Huawei iku bakul ponsel paling gedhe. Pamblokiran pamaréntah Cina Android kang Store Play Google lan sapérangan bagéyan saka iTunes Apple, matesi akses kanggo app kaya BTC.com kang. Nalika China wis mati platform dagang cryptocurrency, wong isih bisa duwe duit virtual.

"Iku kesempatan sing apik kanggo tunyuk menyang pasar Cina,"Ngandika de la Torre ing Interview telephone. "Nalika nggunakake pembayaran cashless karo app banget amba lan sistem perbankan tradisional kakurangan, supaya ana sing cilik apik nggunakake kanggo pembayaran Crypto kanggo tuwuh ana. "


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *