blockchain News 10 Januari 2018

Metatron pers platform transaksi cryptocurrency

Metatron, pelopor teknologi sing spesialisasine ing release cepet liwat 2000 app wis pleased kanggo ngumumke release saka BitMeet ™, platform transaksi cryptocurrency karo ranging rega lan lokasi layanan sing kasedhiya saiki ing Google Play.

fitur Bitmeet ™ 's kalebu chatting, lokasi panganggo sing pengin tuku lan ngedol cryptocurrency, reregan, tutup pasar, kabar paling anyar lan luwih. Sedhiya saiki ing Google Play, kita nyana iku kanggo bakal dirilis kanggo piranti iOS ing mangsa cedhak.

"Platform cryptocurrency Kita Bitmeet ™ bakal ngirim masal saka blok saka terpusat Fiat banking, nggawe generasi anyar closeness konsumen lan muncule pasar ibukutha bener adhedhasar kolom tingkat playing,"Ngandika CEO Metatron Joe Riehl.


Direxion, ProShares, VanEck mbatalake Bitcoin ETF filings

Direxion, ProShares lan VanEck padha antarane sakepel sing ngetokake sekuritas ETF sing wis mundur filings kanggo miwiti Bitcoin ETFs ing panjalukan saka U.S. aturan.

Ing cathetan sing gegandhengan, SEC is seeking input ing owah-owahan aturan ngajokaken dening Chicago Papan Pilihan Exchange (Cboe) sing bisa ngidini ijol-ijolan kanggo dhaptar nganti papat ETFs Bitcoin. Cboe ana operator exchange pisanan ing U.S. introduce berjangka adhedhasar itungan digital, Duwe rampung sasi supaya pungkasan.

mangkono adoh, ora ijol-ijolan perdagangan produk related kanggo duit digital wis disetujoni dening U.S. aturan.


Goldman Sachs: Ing teori Bitcoin bisa dadi wangun sah dhuwit

Bitcoin bisa dadi wangun sah lan nyebar dhuwit nanging biasane ing teori, saiki, miturut strategists Goldman Sachs.

“Panggunaan nyebar saka dollar njaba US - lan dollarization lengkap ing sawetara negara - tabet ana wis tanpa kanggo medium ditampa internasional saka ngganti lan nyimpen regane,” ngandika Goldman kang Zach Pandl lan Charles Himmelberg ing cathetan ana.

Ing negara lan sudhut saka sistem financial endi layanan tradisional dhuwit sing inadequately diwenehake, Bitcoin (lan cryptocurrencies liyane umume) uga kurban alternatif sregep.

Tuladhane, volume exchange Bitcoin surged ing Cina negara miwiti clamping mudhun ing ibukutha outflows ing 2016.
Ing pangertèn sing, ana dikarepake kanggo Bitcoin minangka wangun dhuwit kanggo nggawe transaksi. Nanging minangka bagéan saka portofolio itungan, cryptocurrencies sing “luwih konsisten karo gelembung Spekulasi klasik,” ing strategists ngandika. Padha nyatet sing Korea lan Jepang dominasi Bitcoin volume exchange, nanging uga negara karo sistem babakan dhuwit stabil.

Kasunyatan iku cryptocurrencies isih duwe garis peraturan dhuwur kanggo mbusak ing panggonan kang paling, ing strategists ngandika. Kanggo miwiti karo, pemerintah ora bisa trek sing mbayar utawa nampa duit digital.

Goldman Sachs kabaripun nyepakaké mejo dagang cryptocurrency.


blockchain News 10 Januari 2018

cryptocurrency lenga digawe Maduro kang ditolak dening parlemen Venezuela kang

parlemen musuh-mbukak Venezuela kang ana outlawed a "petro" cryptocurrency disedhiyakake dening Presiden sosialis Nicolas Maduro, nelpon iku gaweyan kanggo ilegal Mortgage cadangan lenga negara awis-strapped kang.

Maduro ana ngandika marang pemerintah bakal ngetokake saklawasé $6 milyar Petros minangka cara kanggo mundhakaken hard itungan lan nisihake sanksi financial dileksanakake dening Washington.

ahli Cryptocurrency ngomong mismanagement Venezuela kang ekonomi dhewe, digabungake karo lack sajarah ngatur Sosialis Pesta kang ngurmati hak pribadi, kamungkinan bakal ninggalake investor uninterested ing éntuk Petros.

"Iki ora cryptocurrency a, iki sale nerusake saka lenga Venezuelan,"Ngandika legislator Jorge Millan. "Iku Ngatur-digawe kanggo korupsi."

Maduro wis ajeg digatèkaké pamilihan wiwit katelu ilang kontrol ing 2016, lan Supreme Court pro-pemerintah wis dijupuk mudhun saklawasé saben langkah liwati wiwit banjur.

Maduro ngarep-arep bakal ngawula minangka mekanisme pembayaran Penyetor manca lan supaya pembayaran telat sing wis thukul luwih leukemia wiwit sanksi tindak menyang panggonan.


Dana Trat kang Tom Lee: Bitcoin bisa gampang pindho ing 2018

Salah sapi lanang Bitcoin paling gedhe Wall Street kang ngandika cryptocurrency ing bisa “gampang pindho” utawa malah telung ing 2018.

“Malah ing basis resiko-diatur, Aku Bitcoin arep gampang outperform S&P,” Lee ngandika ana ing CNBC kang “Futures Saiki.” “Ing basis long-term, cara paling gampang kanggo katon ing Bitcoin minangka panggantos utawa toko regane,” ngandika. “Dadi Millennials nemokake lan nguripake income, lagi arep nggunakake minangka panggantos kanggo emas.”

“Yen Bitcoin nemu 5 persen saka pasar emas, sing kira-kira $ 50,000,” kang ditambahake. Sing luwih saka 200 persen pamindhahan saka ngendi Bitcoin saiki dagang.

Ing basis long-near, Lee ngarepake Bitcoin kanggo mbalekake sawijining Desember dhuwur. “Kita mikir sing dening agêng-2018, kita lagi arep dadi bagéan saka cara ana, lan tumrape kita njaluk [Bitcoin kanggo $20,000],” ngandika. “Yen Bitcoin bener bisa munggah cedhak sing $20,000 tingkat ing separo pisanan saka taun iki, Aku ing separo kapindho 2018, bakal ndeleng pamindhahan ageng tinimbang sing,” Lee ngandika. “Dadi aku Bitcoin isih soko sampeyan kudu duwe kabeh taun.”


blockchain News 10 Januari 2018


kiriman web: