blockchain News 10.06.2018

angger Crypto announced ing Thailand

Ing Thai Securities and Exchange Commission announced rincian peraturan cryptocurrency negara kang. Sing ngukur padha disetujoni ing patemon 7th Juni pengatur kang, lan sing samesthine kanggo pindhah menyang efek mengko ing sasi iki.

Miturut SEC Asek-umum Tipsuda Thavaramara, detik bakal ngidini Bitcoin lan Litecoin kanggo perdagangan minangka pasangan dagang, antara liya.

"Sawetara kritéria utama sing digunakna nang detik kanggo netepke pasangan dagang cryptocurrency" sing "kapercayan Kesepakatan lan likuiditas cryptocurrency."


Silicon Valley Top Dental Practice Wiwit Nrima Dentacoin, ing Cryptocurrency Dental

Shine Dental - laku dental ndhuwur Silicon Valley, adhedhasar ing Fremont, California - wis diwiwiti penerapan Dentacoin, koin digital saka Dentistry, minangka liya saka pembayaran.

Shine Dental kang pimpinan Dr. Swapna Raveendranath iki bentenaken karo menehi anyar kanggo Best Dentist ing wilayah, Dipuntedahaken "Best of Choice Fremont Reader kang" kompetisi ing 2016. Kanthi inisiatif anyar dheweke kanggo ngleksanakake cryptocurrencies ing laku dheweke, Dr. Raveendranath yakuwi kanggo nerusake dheweke kanggo "njupuk care saka saben sabar ing masyarakat" lan nyedhiyani karo kualitas, dental care terjangkau lan diakses. Clinic is looking nerusake kanggo ngembangaken kemitraan karo Dentacoin lan nggunakke potensial lengkap.

Dr. Swapna ora mandheg ana sanadyan, minangka dheweke uga melu ing philanthropy, karo Program Sarjana Award, kang inisiatif paling anyar dheweke. Nawakake dental care-of-daya free umur kanggo siswa, excelling akademis, nanging biso kanggo mlebu-up kanggo insurance dental, amarga alasan financial.

Popularitas duit digital ndorong layanan dental care kanggo nganggo tegese anyar pembayaran. klinik-klinik Dental sing wis diadopsi pembayaran cryptocurrency wis kacarita nampa telpon saka kabeh liwat AS. Kanthi iki ing atine lan akeh tech-savvy lembah kang, Shine Dental bisa gampang dadi lokasi Perdana kanggo perawatan dental sing caters khusus kanggo para rawuh tartamtu.

Shine Dental nggabung Network Dentacoin bebarengan karo puluh loro laku dental liyane ndonya, dumunung ing Amerika Serikat, Australia, UK, Italia, Walanda, Hungary, Bulgaria, Serbia, Malaysia, Taiwan, Pakistan, Fiji, India.


Report Kraken Market Saben dina kanggo 09.06.2018

BTC
$7,627
↓ 0,14%
$18.2M
ETH
$599.4
↑ 0.47%
$17.1M
EOS
$14.48
↑ 2,70%
$6.75M
BCH
$1,107.69
↓ 0,74%
$2.92M
XRP
$0.6650
↓ 2.00%
$2.54M
LTC
$119.36
↓ 0.53%
$1.24M
mlayu
$301.4
↓ 3,65%
$916,714
ETC
$15.18
↓ 1.81%
$814,500
XLM
$0.2830
↓ 2.76%
$734,973
XMR
$156.04
↓ 2.30%
$723,076
ZEC
$232.1
↓ 1,64%
$242,153
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$197,698
REP
$37.71
↓ 1,85%
$165,597
ICN
$0.893
↑ 1.38%
$51,366
mln
$43.26
↑ 1,86%
$22,200
bisnis
$68.4
↓ 2,09%
$19,535

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$52.6M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 10.06.2018

2 comments

  1. I just could not depart your site before suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person provide for your visitors. Is going to be back often to check up on new posts

  2. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic, appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *