blockchain News 10.05.2018

Kepala NASDAQ: Crypto langkah sabanjure tengen ing papan kang itungan

eksekutif NASDAQ Adena Friedman ngandika bab cryptocurrency ing episode paling anyar saka CNN podcast Boss File, Friedman bilih cryptocurrency ngrasa kaya "langkah sabanjure tengen ing papan kang itungan" amarga "mekanisme pembayaran globalized" iku Pas alam kanggo ekonomi digital salib-wewatesan.

Dheweke ngandika: "Carane évolusi lan kang saka cryptocurrencies bisa utawa ora bisa dadi siji sing pungkasanipun kagelar bakal isin, Aku sing tenan hakim isih nyilikake sing. Nanging aku mikir idea saka mekanisme pembayaran liyane globalized sing luwih èfisièn tinimbang apa kang kita kudu dina ngidini kanggo dhuwit kanggo mindhah antarane negara lan mesthi ndhukung ekonomi Internet. "


dagang Stock app Robinhood ngundakake ekstra $ 363M kanggo nggedhekake layanan dagang Crypto sawijining

adhedhasar app stock trading mobile US Robinhood sampun ngumumaken $363 yuta seri babak pendanaan D sing ngandika bakal ngidini tenan kanggo nggedhekake layanan dagang cryptocurrency sawijining negoro dening mburi 2018.
Miturut statement diterbitake ana, babak pendanaan angka tenan ing $5.6 milyar.


De Bir kasil nglacak perhiasan saka mine kanggo emas nggunakake blockchain

De Bir Group announced dina sing wis kasil dilacak 100 perhiasan bebarengan chain Nilai sak pilot saka platform industri blockchain sawijining, menehi pisanan lelampahan mirah kang wis digital dilacak saka mine kanggo toko.

Lan Trail digital tetep lan aman iki digawe kanggo pilihan saka perhiasan atos ditambang déning De Bir lagi dipindhah saka mine kanggo motong lan minerals, banjur liwat kanggo emas sing. platform, disebut Tracr, wis samesthine kanggo miwiti publicly mengko taun.


Crypto investor Mike Novogratz: Crypto punika revolusi wong

“Iki wis revolusi wong,” Michael Novogratz saka Galaxy Digital marang wong akeh ing Summit Fluidity ing Brooklyn ana.

ngandika “Revolusi pegatan arep duwe impact gedhe ing pangertèn toko, nanging wonten bakal njupuk daya investasi saka institusi amba. Komplotan lembaga ing pamindhahan,” nambah “Aku luwih bullish taun saka aku taun pungkasan.”


Prototype saka project privasi “dandelion” dikembangaké dening devs Bitcoin

Developers wus kanggo ngowahi tingkat sing luwih dhuwur saka anonymity transaksi menyang blockchain Bitcoin wis dibangun prototype sing “dandelion” project privasi.

rancangan ing alamat uneg-uneg sing proposal Dandelion dhisikan bisa kapapar serangan deanonymization.


 

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *