blockchain News 09.06.2018

panguwasa Korean ora ana kegiatan ilegal ing diselidiki Bithumb

Diselidiki menyang exchange paling gedhé ing Korea Kidul, Bithumb dening macem-macem panguwasa Korea Kidul marang sing ora ana lepat atas perusahaan, senadyan Bill tax gedhe.

Bithumb saiki wis Bill tax 30 milyar menang kanggo mbayar, kang Jumlah kanggo kira-kira $28 yuta.

A Bill tax sing amba ora banget ngagetne, minangka platform ngisi Fees rata-rata 0.3% ing kira-kira $250 yuta ing transaksi saben dina.

Yen Bithumb ngisi iki akeh kanggo dagang, sing bakal jahat sing perusahaan ndadekake tokoh staggering roughly $750,000 saben dina, kang Jumlah kanggo meh $274 yuta saben taun.

tags: Bitcoin, warta

Ontologi Launches Ekosistem akselerator - ontologi Olympus akselerator OOA

ontologi, a new high-performance public multi-chain project and a distributed trust collaboration platform, announced Ontologi Olympus akselerator (OOA).

Program ngajak teknologi lan produk ahli tengen kothak kanggo kerjo bareng ing Entrepreneurship lan mbangun mbagekke aplikasi bisnis anyar adhedhasar sabanjuré generasi fasilitas chain umum ontologi kanggo mbangun mbukak-sumber, mbukak-minded, lan ekosistem dateng mbagekke bareng.

Program ontologi Olympus akselerator bakal nyedhiyani lengkap technical, marketing, pendanaan, bakat, lan support selaras legal. The ontologi Foundation bakal nandur modal kira-kira 1.5 milyar USD worth of tokens, kabeh kang bakal digunakake kanggo ndhukung perkembangan mangsa startups ana lan tim milih.


Norwegian CEO Air kanggo miwiti exchange Crypto

Billionaire Norwegian CEO Air Bjørn Kjos punika launched exchange cryptocurrency jenenge Norwegian Block Exchange, lan ing cathetan sing gegandhengan Norwegian Air saiki nampa cryptocurrency minangka pembayaran.

sadurungé, perusahaan NBX Exchange, wis wungu $250,000 ing babak penggalangan dana.

CEO The terus ngomong "We lagi looking ing bab-bab sing gampang kanggo ukuran… gadhah cryptocurrency minangka pilihan pembayaran ing maskapai, Kita waca sing ana perlu kanggo pasar serius ngendi bisa tuku lan ngedol cryptocurrencies. "

NBX wis plans ambisi karo goal saka nyaingi ijol-ijolan kaya GDAX lan Kraken


Report Kraken Market Saben dina kanggo 08.06.2018

BTC
$7,638
↓ 0,49%
$35.8M
ETH
$596.6
↓ 0,93%
$27.1M
EOS
$14.10
↓ 1,19%
$7.99M
XRP
$0.6786
↑ 0,23%
$5.95M
BCH
$1,115.98
↓ 1.81%
$5.23M
LTC
$119.99
↓ 0,91%
$1.56M
XMR
$159.72
↓ 3.75%
$1.5M
ETC
$15.46
↑ 1.38%
$1.24M
XLM
$0.2910
↓ 2,05%
$954,778
mlayu
$312.8
↓ 0.47%
$575,316
ZEC
$236.0
↓ 1,32%
$309,422
Ushdt
$1.00
→ 0.00%
$248,276
REP
$38.42
↓ 2.21%
$152,616
mln
$42.47
↑ 7,49%
$77,671
ICN
$0.881
↓ 3,69%
$51,131
bisnis
$69.9
↓ 1.76%
$24,895

Kraken DIGITAL bondho Exchange
$88.8M perdagangan tengen kabeh pasar dina


blockchain News 09.06.2018

siji komentar

  1. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *